SOCIETAT

Les escoles hípiques de Menorca baixaran un 70 per cent la seva facturació

La desaparició de les festes patronals aquest estiu i la manca de turistes minven el negoci eqüestre


La crisi sanitària ha passat factura als centres hípics i les empreses de turisme eqüestre de Menorca, que fan el gruix del seu negoci durant els mesos d’estiu. Per a les escoles d’equitació, la suspensió de les festes patronals ha estat el cop de gràcia. Algunes calculen davallades de la facturació del 70% al final de l’estiu.

L’impacte del coronavirus en el món del cavall no s’ha fet esperar. És el cas de l’Escola eqüestre Menorquina de Ciutadella, que calcula una caiguda de la facturació al final de l’estiu entre el 65 i el 70%. La suspensió de les festes patronals els ha deixat sense una altra font d’ingressos: la que obtenen de la preparació dels genets.

L’esclat de la crisi va agafar completament per sorpresa aquest centre, on hi ha estabulats avui dia una seixantena d’animals. De sobte, es van trobar sense poder muntar els cavalls, i amb unes normes que els resultaven gairebé impossibles de dur a la pràctica. Una altra empresa d’excursions a cavall, amb clients estrangers d’alt poder adquisitiu, ha tingut una cancel·lació massiva de les reserves.

Perdre les rutes de sis dies els pot fer perdre, fins a una quarta part dels ingressos anuals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |