cultura

Les estrenes cinematogràfiques endarrerides per la crisi sanitària

De James Bond als Caçafantasmes, passant pels Mínions

Les+estrenes+cinematogr%C3%A0fiques+endarrerides+per+la+crisi+sanit%C3%A0ria

També haurem d’esperar encara un poc més per veure noves estrenes cinematogràfiques. Moltes pel·lícules que s’havien d’estrenar aquest estiu han vist posposada la data d’arribada als cinemes. Algunes, fins i tot, encara no s’han reprogramat. Repassam alguns dels films que hauran d’esperar.

Feia molts d’anys que els fans esperaven tornar a veure Bill Murray amb la motxila de protons a l’esquena. Caçafantasmes: mes enllà, continua la saga iniciada al 1984. Tenia prevista la seva estrena al juliol però finalment la veurem al març del 2021.

Una altra de les pel·lícules de l’estiu era la número 25 de James Bond. Sin tiempo para morir, amb la darrera incursió de Daniel Craig al personatge, s’hauria d’haver estrenat el 10 d’abril però la veurem al novembre.

La inacabable i més popular de les sagues, Fast and Furious haurà d’esperar un any més per posar en marxa els motors. I el retorn 34 anys després de Tom Cruise al paper del pilot Pete Maverick Mitchell arribarà per Nadal. El 23 de desembre veurem Top Gun Maverick.

La que s’ha quedat sense data és Resistencia, el biopic de Marcel Marceau protagonitzat per Jesse Eisenberg que havia d’arribar el mes passat. Els Mínions hauran d’aguantar un any, fins al 2 de juliol del 2021, per fer de les seves i Un amigo extraordinario de Tom Hanks, que ja ha passat el coronavirus, no té encara data d’estrena. Tot i això, tendrem nou cinema aquest estiu a Balears, però encara haurem d’esperar per saber què podrem veure.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Jaime Roig de Diego treu profit del confinament

Presenta la col·lecció plàstica "La mar obscura" i el seu relat, Delivery-Man

Les biblioteques municipals de Palma obren a mig gas

Tan sols alguns estudiants han fet ús de les sales de les biblioteques per estudiar

L’OSIB reprèn els concerts aquest cap de setmana

Les mesures de seguretat obliguen a adaptar els concerts a formats reduïts de músics

Roger Pistola, finalista de les millors cançons del confinament d’Enderrock

El cantautor manacorí forma part amb 'Confinament' del grup de 50 artistes i grups dels quals se n'ha escollit un...