cultura

Les estrenes cinematogràfiques endarrerides per la crisi sanitària

De James Bond als Caçafantasmes, passant pels Mínions

Les+estrenes+cinematogr%C3%A0fiques+endarrerides+per+la+crisi+sanit%C3%A0ria

També haurem d’esperar encara un poc més per veure noves estrenes cinematogràfiques. Moltes pel·lícules que s’havien d’estrenar aquest estiu han vist posposada la data d’arribada als cinemes. Algunes, fins i tot, encara no s’han reprogramat. Repassam alguns dels films que hauran d’esperar.

Feia molts d’anys que els fans esperaven tornar a veure Bill Murray amb la motxila de protons a l’esquena. Caçafantasmes: mes enllà, continua la saga iniciada al 1984. Tenia prevista la seva estrena al juliol però finalment la veurem al març del 2021.

Una altra de les pel·lícules de l’estiu era la número 25 de James Bond. Sin tiempo para morir, amb la darrera incursió de Daniel Craig al personatge, s’hauria d’haver estrenat el 10 d’abril però la veurem al novembre.

La inacabable i més popular de les sagues, Fast and Furious haurà d’esperar un any més per posar en marxa els motors. I el retorn 34 anys després de Tom Cruise al paper del pilot Pete Maverick Mitchell arribarà per Nadal. El 23 de desembre veurem Top Gun Maverick.

La que s’ha quedat sense data és Resistencia, el biopic de Marcel Marceau protagonitzat per Jesse Eisenberg que havia d’arribar el mes passat. Els Mínions hauran d’aguantar un any, fins al 2 de juliol del 2021, per fer de les seves i Un amigo extraordinario de Tom Hanks, que ja ha passat el coronavirus, no té encara data d’estrena. Tot i això, tendrem nou cinema aquest estiu a Balears, però encara haurem d’esperar per saber què podrem veure.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca reprèn els Premis Mediterranis Albert Camus amb una doble convocatòria

Al II Premi Mediterrani Albert Camus s'hi afegeix el i Premi Albert Camus Incipiens destinat a periodistes joves

Beethoven i el pianista Gerhard Oppitz, protagonistes de l’inici de temporada de l’OSIB

Per primera vegada després de mig any l'OSIB torna a reunir-se al complet

La darrera sessió de Cooking Films tanca el Festival de Cinema de Menorca

Acaben així cinc dies de fusió entre el sector cinematogràfic balear i el sector agroalimentari de l'illa, amb els xefs...

La I Jornada de Toponímia de Menorca dóna conèixer el projecte de Nomenclàtor de l’illa

L'objectiu és obrir un diàleg amb la societat menorquina sobre el present i el futur del projecte i la necessitat...