X

PP i Compromís per Formentera estudien prendre mesures contra Llorenç Córdoba per les seves declaracions

Per unanimitat han conclòs que les explicacions del president del Consell i diputat "no tenen cap sentit"

03/12/2023

PP i Compromís per Formentera estudien prendre mesures contra Llorenç Córdoba per les seves declaracions

Crisi política oberta a Formentera. Tot i que dissabte el president del Consell, Llorenç Córdoba, donava per tancada aquesta crisi, aquest diumenge els seus companys de Govern han deixat clar que no és així. Asseguren que les explicacions de Córdoba no tenen sentit i que estudien prendre’n mesures.

Després de la reunió de les dues juntes executives dels partits que formen Sa Unió, PP i Compromís han enviat un comunicat en què conclouen “per unanimitat” que les explicacions que ha donat Córdoba no tenen cap sentit, i afegeixen que “s’ha delegat en els 8 consellers de Sa Unió la responsabilitat de prendre les accions pertinents per tancar l’assumpte”. Accions que no han concretat.

Un assumpte desencadenat per unes declaracions que Córdoba va fer de manera unilateral i sense consens en les quals amenaçava de retirar el suport incondicional pactat amb el Govern de Marga Prohens. Segons Córdoba, ho va fer després que Prohens el va deixar plantat en una reunió per parlar d’assumptes importants per Formentera. Explicacions que, com dèiem, no han convençut els seus socis polítics.

Cal recordar que el govern insular de Formentera està format per 9 consellers de Sa Unió, i a l’oposició són 8 que sumen PSOE i Gent per Formentera. És a dir, que l’escó que ocupa Llorenç Córdoba és clau per mantenir la majoria de Sa Unió al Consell de la pitiüsa menor. A més cal puntualitzar que Córdoba, tot i formar part de Sa Unió, és independent, és a dir, no milita a cap partit.

Notícies relacionades >

03/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris