X

Les famílies de Menorca tindran tota la jornada gratuïta del darrer curs d’escoleta

El Consell es farà càrrec de les hores que no subvenciona el Govern i recalca que la mesura serà retroactiva, a comptar des del primer dia de classe

15/09/2022

Les famílies de Menorca tindran tota la jornada gratuïta del darrer curs d’escoleta

Finalment, les famílies menorquines no hauran de pagar res de les seves butxaques per dur els seus fills de 2 a 3 anys a l’escoleta. Fins ara, ajuntaments i empreses gestores d’aquests centres escolars han estat fent malabarismes per recalcular les quotes, després que el passat mes d’agost el Govern va anunciar que subvencionaria les 4 hores lectives de cada jornada durant 10 mesos. Ara, el Consell assumirà el cost de la diferència d’hores que hi mancaven per completar la jornada.

Mentre la mesura del Consell no es faci efectiva, els dos ajuntaments governats pel Partit Popular s’han compromès a assumir el cost de les hores que no subvenciona el Govern. Tant el municipi d’Alaior com el des Migjorn han previst una partida de 50.000 i 15.000 euros, respectivament. Expliquen que, d’aquesta manera, s’asseguren cobrir les despeses de les escoletes i els sous del personal.

El Consell lamenta no haver arribat a temps per aplicar la mesura abans de l’inici de curs, però recalquen que serà retroactiva, a comptar des del primer dia de classe.


El Consell de Menorca garantirà la total gratuïtat de les escoletes de 2 a 3 anys

15/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris