X

Les festes alternatives de Gràcia de Maó se centren avui en els 30 anys de la figura de la Sirena Mô

S'ofereixen visites a l'Illa del Rei, on és l'escultura original, es descobrirà una placa, actuarà Ona Carbonell i hi haurà dansa dins la mar

09/09/2021

Les festes alternatives de Gràcia de Maó se centren avui en els 30 anys de la figura de la Sirena Mô

Jordi Codina

Les festes alternatives de Gràcia a Maó tenen aquest dijous l’epicentre al port i més concretament entorn de la Sirena Mô que aquest nou de setembre compleix trenta anys. Per celebrar-ho s’han programat tot un seguit d’activitats que han arrencat a les deu del matí a l’Illa del Rei. I és que tot i que l’escultura es troba ubicada al moll de Llevant, l’original roman a l’Illa del Rei (un dels illots del port) després que el seu autor, Leonardo Lucarini, la cedís a l’ajuntament. Ara per celebrar l’aniversari d’una escultura també símbol dels canvis que ha viscut la rada maonesa, s’han organitzat visites guiades pel mateix escultor.

A més d’aquestes visites, a les set i mitja del capvespre la nedadora de natació sincronitzada i medallista olímpica, Ona Carbonell, farà una exhibició davant la Sirena Mô i posteriorment s’hi descobrirà una placa commemorativa. La celebració finalitzarà amb una mostra de dansa en una tarima ubicada a la làmina d’aigua, també davant de l’emblemàtica escultura.

09/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris