X

Les freqüències de tren entre Inca i Palma creixen un 40 %

Entren en circulació sis unitats de tren tram que fins ara no s'empraven

29/04/2022

Les freqüències de tren entre Inca i Palma creixen un 40 %25

Des d’aquest divendres s’amplien les freqüències de les línies de tren de Mallorca. La mesura s’ha pres per afavorir l’ús del transport públic enfront a l’encariment dels combustibles i suposa un increment de freqüènies que en el cas de la línia entre Inca Palma arriba fins el 40%. De fet, des d’avui a les hores punta, els usuaris del tren d’Inca i Palma disposen d’un comboi cada 10 minuts.

També s’incrementen les freqüències a les línies de sa Pobla i Manacor, on hi haurà trens cada 40 minuts. Per contra, alguns trajectes seran 6 minuts més llargs perquè desapareixen els trens exprés que no aturaven entre Marratxí i Palma.

En el primer dia dels nous horaris, alguns usuaris s’han queixat de manca d’informació i de trens massa plens.

Les noves freqüències es cobriran de moment amb la mateixa plantilla de treballadors, però l’any que ve estan previstes una trentena de contractacions noves. El Comitè d’Empresa d’SFM també considera que falten trens de reserva.

Precisament, amb les noves freqüències, s’han posat en circulació 6 unitats de tren tram, que es compraren per al tren de Llevant i que no s’empraven.

29/04/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris