societat

Les galeries de la Plaça Major de Palma confien en una pròrroga per no haver de tancar

L'11 de setembre acaba la concessió municipal

Les+galeries+de+la+Pla%C3%A7a+Major+de+Palma+confien+en+una+pr%C3%B2rroga+per+no+haver+de+tancar

Compte enrere en els pocs locals, gairebé no arriben al 30 per cent, que queden oberts a les galeries soterrades de la plaça major de Palma. Dia 11 de setembre els llogaters i concessionaris els han de deixar perquè s’acaba la concessió municipal i tant l’aparcament com la zona comercial torna a mans de l’ajuntament.

L’ajuntament estudia jurídicament si és possible prorrogar uns mesos les concessions comercials per elaborar un pla de viabilitat i a això s’aferren els comerciants. Si no és així, dia 12 de setembre les portes de les galeries continuaran obertes pels locals privats que hi ha i perquè, a més, és necessari per a les sortides de l’aparcament.

Un fet que pot generar problemes d’okupes que ningú no desitja. Un terç dels locals són privats i podran continuar però el problema és que hi ha un deute de 300 mil euros de despeses de comunitat sense pagar.

De moment, també és a l’aire allò què passarà amb el supermercat perquè una part és en locals públics. També asseguren que hi problemes de salubritat que es podien agreujar encara més. Els comerciants voldrien que a les galeries, a la part central, es pogués fer un mercat gastronòmic però ara mateix no és possible per la normativa d’usos.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

Cercador |


més contingut relacionat

Unes 200 famílies de Menorca estudien presentar una demanda col·lectiva contra Dentix

Enmig de l'ERTO que afecta tota la plantilla, l'empresa ha sol·licitat el preconcurs de creditors

Les discoteques volen obrir amb un mínim del 50% d’aforament

No descarten la possibilitat d'allargar la temporada fins al mes de desembre

Desaparegut un jove de 20 anys a Palma

Si qualcú en sap res que telefoni a l'112

Santa Eugènia posa en marxa una campanya informativa d’estalvi d’aigua

Volen evitar talls de subministrament durant els mesos d'estiu i demanen als veïnats que facin un ús responsable de l'aigua...