política

Les Illes Balears rebran 261.296 euros per a programes de drogodependència

El Consell de Ministres ha aprovat el repartiment de 9,5 milions d'euros entre les comunitats

Imatge d'arxiu. /Jeffrey Arguedas-EFE


Les Illes Balears rebran 261.296 euros del total de 9,5 milions que es repartiran entre totes les comunitats autònomes per a executar programes en matèria de drogodependències i altres addiccions, tal com ha acordat el Consell de Ministres.

La suma total procedeix de diferents partides recollides en els Pressupostos Generals de l’Estat, que es destinen anualment a cobrir les despeses derivades del desenvolupament de l’Estratègia Nacional sobre Drogues en els plans autonòmics. Serveixen per sufragar programes d’atenció directa a addiccions, programes de prevenció, d’atenció a famílies, de rehabilitació i reinserció social i laboral, etc.

Aquesta transferència permetrà a les comunitats autònomes poder desenvolupar, entre altres actuacions, convocatòries de subvencions per a les entitats del Tercer Sector dedicades a les drogodependències i altres addiccions en els seus respectius àmbits territorials.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Joan Riutort, nou batle de Santa Eugènia

El cap de llista de l'agrupació electoral FSE substitueix el socialista Pep Lluís Urraca al capdavant del consistori taujà

Francina Armengol: “Aviat hi haurà oci nocturn en condicions de seguretat”

Els organitzadors de grans esdeveniments hauran de realitzar una avaluació de risc prèvia

Marga Prohens presenta 3588 avals per optar a la presidència del PP

La candidata popular ha presentat els suports recaptats a les 11h del matí

Prohens recull a Campos els avals per a la seva candidatura

Qui encara és precandidata del PP acusa Armengol de no afavorir la salut ni l'economia. També critica la llei antifrau...