societat

Les inversions estrella a ses Feixes segueixen en l’aire

El Consell i els ajuntaments invertiran 320.000 euros en arreglar camins, retirar residus i recuperar canals i patrimoni

Les+inversions+estrella+a+ses+Feixes+segueixen+en+l%26apos%3Baire

Ses Feixes del Prat de ses Monges fa anys que estan abandonades en espera del pla especial aprovat ja fa dos anys pels ajuntaments d’Eivissa i Santa Eulària. Una de les actuacions més importants és la construcció d’un centre d’interpretació a l’avinguda del Vuit d’Agost que costarà 700.000 euros, però el finançament dels fons estatutaris es va perdre.

Una altra de les actuacions estrella és la reinundació de ses Feixes, però s’està pendent de la finalització de la depuradora de sa Coma. El que sí que es farà a finals d’any, segons el Consell, és invertir 320.000 euros en els ajuntaments per renovar camins, retirar residus i runes de construccions il·legals i recuperar canals. El Consell s’encarregarà de restaurar el patrimoni.

L’Ajuntament d’Eivissa creu que s’hi hauria d’invertir més i demana més celeritat al Consell. També ha iniciat ordres d’execució per als propietaris perquè mantinguin en bones condicions els seus terrenys.

La manca de circulació de l’aigua ocasiona pudors i problemes sanitaris als vesins. Per això, periòdicament, els ajuntaments també fan neteja de canals i vegetació.


El GEN-GOB critica la falta de voluntat per desenvolupar el pla especial de protecció de ses Feixes

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Armengol anuncia una rebaixa en els preus de la matrícula universitària

La UIB celebra l'acte d'obertura del nou curs acadèmic

Menorca demanarà al Govern 300.000 euros per garantir la gratuïtat del transport públic interurbà als menors de fins a 16 anys

La intenció del Consell és que els joves menorquins puguin beneficiar-se de la mesura a partir del gener de 2023

MÉS per Mallorca demana contundència al Parlament contra l’ampliació de l’aeroport de Palma

La formació demana que el nou DAURA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica