X

Les ITV de Mallorca estaran obertes quatre dissabtes de setembre i octubre

Permetrà posar a l'abast 2.400 cites per passar la revisió dels vehicles

21/09/2023

Les ITV de Mallorca estaran obertes quatre dissabtes de setembre i octubre

Redacció

Aquests dos pròxims dissabtes de setembre, el 23 i el 30, i també el 7 i el 21 d’octubre, romandran obertes les cinc estacions d’ITV de Mallorca. Hi estaran de les 8 h del matí a les 14 h del migdia. Segons explica el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, que aquest dijous ha visitat les obres de la nova estació de Calvià, això permetrà posar a l’abast dels conductors 2.400 cites per passar la revisió dels vehicles.

Actualment, la llista d’espera per aconseguir una cita a les estacions de Mallorca és d’un poc més d’un mes. La d’Inca és, a hores d’ara, la que més llista d’espera acumula, i la primera cita disponible és per a principis de desembre. La institució insular confia que la nova estació de Calvià, que previsiblement obrirà les portes a principis del 2024 i posarà a l’abast 8.000 cites al mes, contribueixi a reduir-ne el temps d’espera.

El Consell també obrirà dues línies per a motocicletes: una a Calvià i una altra a la de Son Oms, a Palma. A més, fan comptes iniciar una nova estació a Campos aquesta legislatura.

21/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris