X

Les jugadores del Balears FC ja estan preparades per al partit de les seves vides

Berta Doltra confia en el suport dels seguidors balearicos al Maximino Bacallado i adverteix que contra el Costa Adeje Tenerife B han de sortir a guanyar, tot i el 2 a 1 de l'anada

17/05/2024

Les jugadores del Balears FC ja estan preparades per al partit de les seves vides

Tenen la consciència plena al vestidor balearico que contra el Costa Adeje Tenerife B afronten el partit més important de la història del club. El pont de plata és a només una passa de ser construït i l’expectació s’ha multiplicat. Ho ha comprovat en primera persona Berta Doltra. S’hi ha integrat de manera perfecta després d’aterrar al mercat d’hivern, per cobrir el dèficit a la posició de central que van deixar l’adeu de Silvia Peñalver i la greu lesió de Jani Rodríguez.

És fixa als esquemes de Txema Expósito i ha contribuït amb seguretat a la rereguarda i, fins i tot, qualque assistència. La catalana, formada a la Masia, no creu que el 2 a 1 de l’anada sigui un argument vàlid per especular. Assegura que és el moment de seguir la cursa per la glòria i no frenar per complir la gran promesa: ascendir a Primera Federació.

17/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT