menorca

Les Kellys animen la patronal hotelera a acollir-se als ERTOs davant la crisi sanitària

Els garanteix uns ingressos davant el final de les prestacions


Les Kellys celebren l’allau d’ERTOs que estan plantejant els hotels de Menorca davant la crisi del coronavirus. Entenen que aquesta mesura els dóna certa cobertura laboral, atès que a l’abril, quan han d’incorporar-se a la feina, a totes les cambreres de pis se’ls acostuma a acabar la prestació de l’atur o el subsidi. Lamenten, en canvi, els acomiadaments que algunes cadenes hoteleres estan duent a terme a la península. La pràctica totalitat son fixes discontinues, la qual cosa els permet acollir-se als expedients de regulació d’ocupació. Les més perjudicades seran les eventuals, que es desconeix si finalment podran incorporar-se ja que no se saben les necessitats de les empreses davant la incertesa de la pròxima temporada turística.

La majoria es troben fora de l’illa atès que els hotels estan tancats i retornen a la península o als seus països. El retard en l’inici de la temporada fa que no tinguin previst tornar a l’abril, com és habitual. Per això demanen als propietaris dels pisos on s’allotgen que siguin comprensius amb la seva situació. Calculen que a Menorca hi ha unes 2.000 cambreres de pis.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els hotelers de Menorca ofereixen els seus establiments per accelerar la vacunació

Creuen imprescindible un pla d'immunització de la major part de la població abans de l'inici de la temporada turística

Menorca ja té 467 persones immunitzades contra el coronavirus

L'illa torna registrar, però, la xifra rècord de 53 casos positius nous en un dia

Calendari exigent: l’Avarca de Menorca jugarà onze partits en trenta-cinc dies

Els ajornaments pel coronavirus i la selecció espanyola condicionen un calendari amb poques dates lliures; el campió de la Superlliga...

687 nous casos i 5 morts per Covid-19 a Balears

La taxa de positivitat de les 6.304 proves diagnòstiques realitzades aquest divendres és del 10,23%