SOCIETAT

Les kellys estan de pretemporada

107 dones pitiüses participen en el projecte 'Cambreres de pis i salut'


Les cambreres de pisos, les Kellys, expliquen que l’estrès psicològic és tan important o més que el físic a l’hora d’afrontar la temporada perquè en alguns casos han de fer més de 60 llits al dia. Ho han explicat en el marc del projecte ‘Cambreres de pis i salut’, organitzat per la Conselleria de Salut i finançat amb l’impost de turisme sostenible.

Com qualsevol esportista d’elit, les kellys estan en plena pretemporada. Duen a terme aquests dies, a tres centres de salut pitiüsos, treball de prevenció a base d’estiraments, enfocats a enfortir i guanyar resistència.

Al Centre de Salut de Vila s’està ara mateix en ple programa d’intervenció, dins del projecte ”Cambreres de pis i salut” que va començar en 2018 amb una fase d’investigació per millorar la salut de les kellys.

Tot i que el físic és clau per dur a terme gairebé sis mesos de desgast, a diferència del que es pugui pensar, les cambreres de pisos subratllen altres situacions que també temen, com les relacions amb els càrrecs superiors. Així doncs, hi ha un tractament físic, però també emocional. Tres centres de salut de les Pitiüses participen en aquesta fase d’intervenció: a més de Vila, Formentera i Sant Antoni. Hi participen 34 dones al centre de Salut de Vila, 36 a Formentera i 37 a Sant Antoni.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |