X

Les marques balears presents a Bisutex, amb bones perspectives

En el marc de la Setmana de la Moda, s'ha inaugurat a Madrid la fira de bijuteria, en què participen 8 firmes de les Illes

08/02/2024

Redacció

En el marc de la Setmana de la Moda, s’ha inaugurat a Madrid la fira de bijuteria Bisutex. Hi trobam sis firmes de Menorca i dues de Mallorca, que defensen la seva producció de quilòmetre zero.

El sector de la bijuteria a escala exporta per un valor de 135 milions d’euros; és una peça clau en l’economia de Menorca, i representa entre el 20 i el 25% del sector productiu, segons la patronal sectorial SEBIME.

Els productors illencs afirmen que els consumidors responen bé a l’oferta provinent de les Balears. Després d’un 2023 molt bo, afirmen, les perspectives són molt positives per a enguany. Les principals institucions, com ara el Consell de Menorca i la Cambra de Comerç de l’illa, donen suport a les empreses mitjançant línies d’ajuts i col·laboracions.

Tres-centes firmes són en aquesta edició de Bisutex, que dura fins dia 11 de febrer. Coincideix amb la fira de regals Intergift i la de moda Momad, només uns dies abans de l’inici de la Madrid Fashion Week o passarel·la Cibeles.

08/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris