X

“Les meves lletres no em tanquen cap porta on vulgui arribar”

Rudymentari presentarà el nou disc, Rissaga, amb un concert el 6 de maig a Menorca i el 3 de juny a Mallorca

30/03/2023

“Les meves lletres no em tanquen cap porta on vulgui arribar”

Rudymentari ja havia avançat alguns dels èxits del seu nou disc, “Rissaga”, amb el qual consolida un so propi dins l’escena del reggae català, que experimenta sense complexos amb els ritmes jamaicans i la sonoritat de l’accent menorquí. El músic ciutadellenc reconeix que l’illa és molt present en el seu treball, tant pel llenguatge com per la temàtica de les seves cançons, i que conforma un dels signes d’identitat de la seva música.

Un altre senyal d’identitat de Rudymentari és el missatge reivindicatiu les les seves cançons. 8 temes conformen la “Rissaga” del menorquí, que torna a la càrrega amb lletres compromeses sobre política, economia i paisatge. Explica que és consicent que el contingut de les lletres poden tancar-li portes, però també s’hi obre i per aquest motiu es mostra satisfet d’haver pogut col·laborar amb entitats socials en projectes a Menorca i a Barcelona.

El dia 6 de maig, presenta el nou disc a Menorca, en un concert a la sala Multifuncional de Ciutadella, i la setmana següent actuarà a Barcelona. També ha confirmat data per a Mallorca, el concert a Palma serà el 3 de juny.

30/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT