X

Les negociacions a Maó entre el PSOE i Ara són inexistents

El reelegit batle de Maó, el socialista Héctor Pons, serà entrevistat avui en directe a l'IB3 Notícies Migdia a partir de les 14.00 h

21/06/2023

Les negociacions a Maó entre el PSOE i Ara són inexistents

El reelegit batle de Maó, el socialista Héctor Pons, aquest passat dissabte.

Quatre dies després de la investidura del socialista Hèctor Pons com a batle de Maó, les negociacions per formar govern amb Ara Maó són inexistents. Des del ple de dissabte no hi ha contactes per reprendre les negociacions que permetin reeditar el pacte dels darrers dos mandats i donin a l’esquerra la majoria absoluta. Héctor Pons serà entrevistat avui en directe a l’IB3 Notícies Migdia a partir de les 14.00 h.

Totes dues formacions espera que sigui l’altre qui faci la primera passa. Els socialistes expliquen que va ser l’agrupació d’electors qui va rebutjar la darrera proposta que els van traslladar. Ara Maó, en canvi, espera la trucada del PSOE una vegada va votar a favor de la investidura d’Hector Pons com a mostra de confiança. Cal recordar que els vots d’Ara Maó no eren imprescindibles atès que el PSOE va ser la llista més votada.

El repartiment de les àrees de gestió és l’escull principal, i no tant les dedicacions exclusives o els càrrecs de confiança. Ara Maó defensa que ha de tenir departaments que garanteixin poder dur a terme polítiques que permetin avançar en un nou model de ciutat, centrat en fer front al canvi climàtic i amb la gestió de l’aigua, principalment.

21/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT