societat

Les restriccions a la mobilitat deixen mig deserta la xarxa viària de Menorca

Amb l'estat d'alarma s'ha baixat de 9.000 a 3.000 vehicles diaris

Les+restriccions+a+la+mobilitat+deixen+mig+deserta+la+xarxa+vi%C3%A0ria+de+Menorca

Les noves restriccions a la mobilitat han deixat mig deserta la xarxa viària de Menorca. El trànsit ha accentuat la caiguda de les dues primeres setmanes de l’estat d’alarma, quan el nombre de vehicles a la carretera general ja era més de 3 vegades inferior al que és habitual.
La carretera general de Menorca és la principal via de comunicació de l’illa i, per tant, és utilitzada diàriament per milers de persones. Aquest dimarts, però, l’escenari és ben diferent. Gairebé no hi ha trànsit. Durant les dues primeres setmanes del mes, just abans de l’estat d’alarma, a la carretera, al seu pas pes Mercadal, hi passaven una mitjana de 9.000 vehicles diaris i, a la sortida de Ciutadella, prop de 8.000. En tots dos casos, la mitjana avui no arriba a 3.000.
Les empreses de transport de mercaderies i paqueteria són dels pocs vehicles que hi continuen circulant. El trànsit en trams d’interior també s’ha vist notablement reduït. El descens serà encara més pronunciat els propers dies, arran de les noves mesures que restringeixen la mobilitat

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La contaminació per ozó davalla un 40% el 2020

La Conselleria de Transició Energètica matisa la conclusió de l'estudi d'Ecologistas en Acción

El Mediterrani s’escalfa un 20% més ràpid que la resta del món

Dos investigadors de la UIB col·laboren en el primer estudi científic sobre canvi climàtic a la regió mediterrània