societat

Les noves restriccions a Mallorca i Eivissa entraran en vigor aquest dimecres

Queden prohibides les trobades familiars o socials, només es poden aplegar els convivents


Mallorca i Eivissa endureixen les restriccions per combatre l’augment de contagis de coronavirus. Ara és la Pitiüsa Major que també passa al nivell 4 de risc extrem. S’ha aprovat en Consell de Govern després de les dades epidemiològiques d’aquests darrers dies.

Finalment les noves restriccions es posaran en marxa dimecres, dia 13, i s’allargaran almanco fins al dia 30 de gener. La mesura més important és aquesta: queden prohibides les trobades familiars o socials, només es poden aplegar els convivents.

Havia d’entrar en vigor a partir d’aquest dimarts, però serà a partir de dimecres: bars, restaurants i cafeteries tanquen i només podran servir per endur-se’n o a domicili. També han de tenir tancat els gimnasos, els spas i les grans superfícies. Però els comerços que venguin productes essencials i estiguin ubicats en aquests centres comercials sí que poden obrir. També les PIMES, les petites i mitjanes empreses, poden continuar amb la seva activitat habitual. Només un matís: si no venen productes essencials, han de tancar a les 8 del vespre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

“A mi no m’agradaria dormir a un garatge; als polítics, per ventura sí”

Com ja va passar l'agost, la falta d'espai als calabossos de les comissaries, on romanen detinguts els inmigrants irregulars fins...

L’escultora i pintora Amparo Sard, cap d’estudis del grau universitari de Belles Arts

Adema, l'escola adscrita a la UIB oferirà els estudis el curs que ve

Concentracions a Palma per desbloquejar les negociacions del vuitè Conveni estatal de la dependència

El sector demana millores salarials i que s'ajustin les ràtios i les noves contractacions per poder oferir qualitat assistencial

Comença el curs 2021-22 a la UIB

L'objectiu és la màxima presencialitat possible