societat

Les obres a l’IES Cap de Llevant de Maó obliguen a traslladar durant 2 mesos algunes classes al Recinte Firal

A les mesures de ventilació de les aules s'hi afegiran les molèsties per les obres d'ampliació del centre


El curs serà especialment complicat per als professors i alumnes de l’institut Cap de Llevant de Maó. A les mesures de ventilació de les aules s’hi afegiran les molèsties per les obres d’ampliació del centre, que aquesta setmana han arrencat i que, durant dos mesos i mig, obligaran a traslladar algunes classes al recinte firal.

A l’institut Cap de Llevant de Maó estan d’obres. La Conselleria d’Educació invertirà 340.000 euros en l’ampliació del centre en quatre noves aules a l’edifici annex, actualment de planta baixa i un pis, que es completarà, d’aquesta manera, amb una segona planta connectada amb la resta d’edificis.

Mentre durin les obres, i per espai de dos mesos i mig, les classes dels quatre grups de la família professional d’Imatge Personal s’han traslladat a les instal·lacions del Recinte Firal. Altres aules afectades pels treballs s’han recol·locat en espais del centre. La direcció i el cap de serveis han hagut de suar de valent per adequar-los i mantenir les mesures sanitàries actuals.

Els alumnes d’Imatge Personal no són els únics que s’han hagut de mudar d’edifici. També ho han fet els de la família d’Activitats físiques i esportives. L’obra obligarà a reestructurar els accessos d’entrada i sortida de l’alumnat. Aquesta exigència ha fet que s’hi habiliti, amb caràcter previ, un nou accés. La Conselleria confia que els treballs puguin quedar enllestits abans de mig any.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Muro ‘incendia’ el campanar de l’església en el seu Sant Antoni alternatiu

Unes 200 persones s'han concentrat a la plaça, tot i que no es podien celebrar actes multitudinaris

Els nins gaudeixen de Sant Sebastià Petit

Circ, contacontes i grafits han fet gaudir els més petits

Les UCI han passat aquest cap de setmana de risc “alt” a “molt alt”

Els casos de malalts amb covid que necessiten hospitalització per complicacions greus continuen pujant

Els forns de Sa Pobla venen totes les espinagades

Menjar tradicional que no falta, tot i les restriccions de la festa