societat

Les obres a l’IES Cap de Llevant de Maó obliguen a traslladar durant 2 mesos algunes classes al Recinte Firal

A les mesures de ventilació de les aules s'hi afegiran les molèsties per les obres d'ampliació del centre


El curs serà especialment complicat per als professors i alumnes de l’institut Cap de Llevant de Maó. A les mesures de ventilació de les aules s’hi afegiran les molèsties per les obres d’ampliació del centre, que aquesta setmana han arrencat i que, durant dos mesos i mig, obligaran a traslladar algunes classes al recinte firal.

A l’institut Cap de Llevant de Maó estan d’obres. La Conselleria d’Educació invertirà 340.000 euros en l’ampliació del centre en quatre noves aules a l’edifici annex, actualment de planta baixa i un pis, que es completarà, d’aquesta manera, amb una segona planta connectada amb la resta d’edificis.

Mentre durin les obres, i per espai de dos mesos i mig, les classes dels quatre grups de la família professional d’Imatge Personal s’han traslladat a les instal·lacions del Recinte Firal. Altres aules afectades pels treballs s’han recol·locat en espais del centre. La direcció i el cap de serveis han hagut de suar de valent per adequar-los i mantenir les mesures sanitàries actuals.

Els alumnes d’Imatge Personal no són els únics que s’han hagut de mudar d’edifici. També ho han fet els de la família d’Activitats físiques i esportives. L’obra obligarà a reestructurar els accessos d’entrada i sortida de l’alumnat. Aquesta exigència ha fet que s’hi habiliti, amb caràcter previ, un nou accés. La Conselleria confia que els treballs puguin quedar enllestits abans de mig any.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Alumnes de grau en línia d’Educació Social de la UIB denuncien que han de fer els exàmens de manera presencial

Demanen fer-lo de manera virtual com es fa amb altres estudis per evitar contagis de Covid-19

El Govern decreta el tancament perimetral d’Eivissa

Fins al 30 de gener només es podrà entrar i sortir de l'illa per una causa justificada que s'haurà d'acreditar amb la documentació pertinent.

Hortense entra amb força a les Balears i deixa centenars d’incidents a Palma, Petra i Manacor

Una dona de 49 anys, ferida greu per la caiguda de la coberta d'un establiment d'autorentat a Palma