política

Les obres d’ampliació de la residència de Ferreries començaran d’aquí a un mes

El ple municipal també aborda el pagament a una constructora per ordre judicial


Les obres d’ampliació de la residència de gent gran de Ferreries començaran d’aquí a un mes. Després de més d’un any d’endarreriments per temes pressupostaris i administratius, aquest dijous el ple municipal de Ferreries abordarà una de les darreres passes prèvies a l’inici de l’ampliació de la residència de gent gran del municipi.

Es tracta d’unes obres que permetran passar de les 19 places que actualment té la residència a un total de 32. El cost és de 830.000 euros, un import que es finança a parts iguals entre el Govern i l’Ajuntament de Ferreries.

El termini per dur a terme l’ampliació d’aquest equipament és de vuit mesos. Per tant aquestes obres haurien d’estar enllestides a finals d’hivern o principis de la primavera que ve.

Tot i l’increment de places, l’ampliació no acabarà de resoldre la llista d’espera de gent gran de Ferreries que cerca plaça a una residència pública. Es calcula que ara mateix al municipi hi ha una trentena de persones en aquesta situació.

 

Pagament de 230.000 euros per ordre judicial

En el ple d’aquest dijous també s’abordarà el pla de pagament de l’Ajuntament a Construcciones Olives de 230.000 euros. Un pagament fruit d’una sentència relativa al sobrecost de les obres de l’Auditori.

Es tracta d’unes obres realitzades l’any 2012, la primera fase d’aquest equipament. Un cop acabades les feines no hi va haver acord entre la constructora i l’Ajuntament a l’hora de la liquidació. L’empresa va recórrer llavors a justícia i se li ha acabat donant la raó. Ara doncs a l’Ajuntament li toca pagar i ha acordat amb la constructora pagar en tres terminis.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El PP qualifica d’oportunitat perduda que no s’hagin fet proves PCR al personal docent

Recalca que majoritàriament han donat suport a les mesures sanitàries del Govern i que no és recíproc

Un regidor socialista de Felanitx anuncia per sorpresa que abandona el grup municipal

Joan Aznar mantindrà la seva acta de regidor i continuarà de moment gestionant les seves àrees a l'Ajuntament: Esports, brigada...

Les quatre cases construïdes en zona de domini públic a Fornells, entre ells dos de Fèlix Millet, es convertiran en un restaurant

Ports cedirà per a usos culturals la Casa del Contramestre a l'Ajuntament des Mercadal

Frances Antich, nou president de l’Autoritat Portuària

Està previst que el seu nomenament s'aprovi en el consell de govern de dilluns