X

Les obres de la carretera general al tram entre Maó i Alaior acabaran a principis de juny

Previsiblement, d'aquí a 2 o 3 setmanes es desviarà el trànsit rodat per damunt la superfície del pont, fet que permetrà que es traslladin les feines a la carretera antiga

31/01/2023

Les obres de la carretera general al tram entre Maó i Alaior acabaran a principis de juny

Redacció

El pont de l’Argentina comença a agafar forma. Una part de l’estructura ja s’ha asfaltat, però encara hi manca l’altra meitat. Les pluges han endarrerit aquesta feina i, per tant, els cotxes continuen circulant pel seu costat, encara que per poc temps. Serà, previsiblement, d’aquí a 2 o 3 setmanes quan es pugui desviar el trànsit rodat per damunt la superfície del pont i quan es traslladin les feines a la carretera antiga.

A partir de llavors, es passarà a la següent fase, que definirà la part de baix. Mentrestant, també s’han pogut avançar les feines dels laterals, que han de permetre ampliar la carretera. La tercera i darrera fase és l’extensió de drenatges, que, tal com estava previst, acabarà a principis de juny. El que no ha avançat gaire és el projecte que ha de permetre esbucar el pont de Rafal Rubí. Es preveu que, almanco, quedi redactat abans del final d’aquest mandat, el mes de maig.

31/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris