X

Les obres de remodelació del Passeig Marítim començaran a principis del 2019

El batle de Palma, Antoni Noguera, alerta plataformes com Airbnb que el lloguer turístic a plurifamiliars és il·legal a Ciutat

13/08/2018

Les obres de remodelació del Passeig Marítim començaran a principis del 2019

L’Ajuntament de Palma preveu començar les obres de la reforma del Passeig Marítim a principis del 2019. Així ho ha afirmat el batle de Palma, Antoni Noguera, en una entrevista a IB3 Notícies, quan compleix un any de mandat. Qualifica d’equilibrada la seva gestió i alerta plataformes com Airbnb que ara hi ha una llei que prohibeix el lloguer turístic en pisos a tota la Ciutat.

Noguera afronta el seu darrer any de mandat amb el compromís de reformar la façana marítima de Ciutat i de donar un impuls definitiu a la zona de Llevant, i demana al Govern central i autonòmic recursos per escometre una transformació a la Platja de Palma.

El batle aposta per una ciutat amb la mobilitat sostenible com a emblema, valora de manera positiva l’ordenança de terrasses aprovada recentment i la posada en marxa d’una normativa cívica per regular, entre altres punts, el turisme de gatera.

El polític palmesà ha estat el primer batle d’Espanya que ha prohibit el lloguer vacacional a plurifamiliars. Dins les polítiques d’habitatge, Noguera aposta, juntament amb Ada Colau, per un canvi en la Llei d’arrendaments urbans per posar un límit als lloguers.

El batle defuig les crítiques de l’oposició i d’una part de la ciutadania que denuncien la manca de netedat d’alguns punts de Palma, i diu que Cort aposta de manera decidida pel reciclatge i la sostenibilitat.

Noguera deixa en mans de la justícia l’esbucament de la Feixina. Aposta per continuar amb un nomenclàtor dels carrers de Palma que esborrin la petjada franquista, i assegura que el problema català s’ha de resoldre amb un referèndum pactat.

Aquests són els reptes d’Antoni Noguera per a una ciutat, Palma, cada dia en transformació.

13/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT