eivissa

Les obres del Parador d’Eivissa, per dins

Els treballs se centren aquests dies a completar excavacions arqueològiques i en la demolició d'elements ja construïts per adaptar-los al nou projecte

Les+obres+del+Parador+d%27Eivissa%2C+per+dins

Les obres per reconvertir el Castell d’Eivissa en un Parador de Turisme se centren aquests dies a completar excavacions arqueològiques i en la demolició d’elements ja construïts per adaptar-los al nou projecte. També es fa neta la zona del Soto, on es construirà un aparcament i un túnel per connectar-lo amb l’edifici. Es preveu que els treballs, que costaran 15 milions d’euros, estiguin finalitzats al juny del 2022.

Les obres del Parador van descobrir ara fa nou anys els primers vestigis de la fundació de la ciutat d’Eivissa per part dels fenicis. Unes troballes importants que van obligar a paralitzar l’obra. A finals de desembre es van reprendre els treballs. Un dels punts al qual es treballa és al Soto, on es desbrossa la vegetació per poder excavar. Aquí es construirà un aparcament soterrat per a 40 places i un túnel, que es començarà a excavar l’any que ve i que connectarà amb el Parador, amb la zona on s’ubicarà la recepció. Aquí ja s’han trobat nous elements arqueològics com un mur. A la Casa del Governador van aparèixer les restes més importants, com aquest temple que ara s’ha tapat per poder continuar l’obra. S’hauran d’esbucar estructures ja construïdes per poder museïtzar-lo. També s’han esbucat dues habitacions per deixar a la vista la Torre de s’Homenatge. Moltes de les 72 habitacions ja estan pràcticament finalitzades a falta d’acabats i climatització. A l’edifici Poulet Nord s’instal·laran cuines, menjadors i salons i aquesta és la zona on se situarà la piscina i l’spa, on es deixarà la murada a la vista.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

958 casos confirmats i 33 morts amb Coronavirus a les Balears

Els positius continuen pujant però creixen a un ritme més lent

Armengol demana que les empreses d’activitats no essencials també puguin acollir-se als ERTO’s

La presidenta del govern balear ha recordat que l'economia balear depèn del sector turisme i que aquesta petició pretén vetllar...

Sis detinguts a les Balears per incomplir les restriccions de mobilitat

El detingut d'Alcúdia va fugir a gran velocitat i va acabar col·lidint amb uns fanals

El Consell d’Eivissa demana més material sanitari i l’actuació de l’UME

El president afirma que l'hospital Can Misses necessitarà més respiradors en previsió de l'augment de pacients dels propers dies.