eivissa

Les obres del Parador d’Eivissa, per dins

Els treballs se centren aquests dies a completar excavacions arqueològiques i en la demolició d'elements ja construïts per adaptar-los al nou projecte

Les+obres+del+Parador+d%27Eivissa%2C+per+dins

Les obres per reconvertir el Castell d’Eivissa en un Parador de Turisme se centren aquests dies a completar excavacions arqueològiques i en la demolició d’elements ja construïts per adaptar-los al nou projecte. També es fa neta la zona del Soto, on es construirà un aparcament i un túnel per connectar-lo amb l’edifici. Es preveu que els treballs, que costaran 15 milions d’euros, estiguin finalitzats al juny del 2022.

Les obres del Parador van descobrir ara fa nou anys els primers vestigis de la fundació de la ciutat d’Eivissa per part dels fenicis. Unes troballes importants que van obligar a paralitzar l’obra. A finals de desembre es van reprendre els treballs. Un dels punts al qual es treballa és al Soto, on es desbrossa la vegetació per poder excavar. Aquí es construirà un aparcament soterrat per a 40 places i un túnel, que es començarà a excavar l’any que ve i que connectarà amb el Parador, amb la zona on s’ubicarà la recepció. Aquí ja s’han trobat nous elements arqueològics com un mur. A la Casa del Governador van aparèixer les restes més importants, com aquest temple que ara s’ha tapat per poder continuar l’obra. S’hauran d’esbucar estructures ja construïdes per poder museïtzar-lo. També s’han esbucat dues habitacions per deixar a la vista la Torre de s’Homenatge. Moltes de les 72 habitacions ja estan pràcticament finalitzades a falta d’acabats i climatització. A l’edifici Poulet Nord s’instal·laran cuines, menjadors i salons i aquesta és la zona on se situarà la piscina i l’spa, on es deixarà la murada a la vista.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell d’Eivissa confia a passar a fase 3 dilluns i salvar part de la temporada turística

Vicent Marí aposta per reforçar els controls sanitaris als turistes des de l'origen

Minut de silenci a les Pitiüses per les 12 víctimes de la covid-19

S'han guardat al migdia als cinc ajuntaments d'Eivissa i als dos consells insulars

Protegeixen els nius dels picaplatges a ses Salines

Els tècnics del Parc Natural experimenten amb una reixa protectora de nidificacions d'aus

Comença l’asfaltat a la variant nova de Jesús

L'obra del Consell d'Eivissa havia quedat aturada al març per mor de l'estat d'alarma