societat

Les obres d’esbucament de l’antiga seu de la Policia d’Eivissa es perllongaran tota la setmana

Durant aquests dies també hi haurà talls intermitents de la circulació en aquest punt

Les+obres+d%27esbucament+de+l%27antiga+seu+de+la+Policia+d%27Eivissa+es+perllongaran+tota+la+setmana

A Eivissa continuen les feines d’esbucament de l’antic edifici de la policia local. S’hi construirà el futur centre d’acollida municipal. Està previst que es faci feina aquí durant aquesta setmana. La que ve serà quan es retiraran les restes que quedin al solar. En aquests moments ja s’ha enderrocat, aproximadament, un 50% de l’edifici.

Abans ja s’havia retirat tot el cablejat i la maquinària pesant va començar a treballar ahir a la tarda. Durant aquests dies també hi ha talls intermitents de circulació que, de moment, estan tenint molta/poca afectació.

El projecte del nou centre d’Acollida Municipal al barri de l’Eixample Nou és la història de l’oposició dels vesins a la seva construcció des que en 2016 l’Ajuntament de Vila, anunciàs aquesta intenció. Entenen que comportarà la devaluació de la zona.

El passat mes d’abril els vesins del barri decidiren portar als tribunals a l’ajuntament pel projecte de construcció de l’alberg que es va licitar el mes de març, i que al maig es va adjudicar a Copicsa. Abans ja, la mateixa Associació de Vesins i Comerciants de l’Eixample Nou de Vila, Avicen, va presentar un recurs de reposició contra l’obra que la regidoria de Benestar Social va desestimar.

Segons l’ajuntament, el centre serà de mitja o alta exigència, destinat a persones amb dificultat circumstancial d’accés a l’habitatge i que s’han quedat sense feina. En la primera fase del projecte, l’edifici allotjarà a 15 persones, però està previst que en el futur la capacitat total sigui de 32.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Salut activa el protocol per dos possibles casos de coronavirus a Eivissa i Ciutadella

Es tracta de unes persones que han estat Itàlia en els darrers dies. Les mostres s'han enviat a l'hospital de...

L’aeroport d’Eivissa posa en marxa el mapa interactiu de remors ‘Web Track’

Aquest mostra les trajectòries de les aeronaus que operen a es Codolar i els nivells d'exposició acústica que generen.

Maó acomiada el Carnaval amb la lectura del testament d’en Camestortes

El difunt no ha deixat indiferent ningú en el document que recull les seves darreres voluntats