X

Les obres provoquen caos de trànsit a l’Aeroport d’Eivissa

AENA assegura que l'aparcament exprés estarà acabat aquest mes d'agost

10/08/2021

Les obres provoquen caos de trànsit a l’Aeroport d’Eivissa

A Eivissa, s’agreuja el caos a l’aeroport per les obres de l’aparcament en ple agost. Molts de cotxes particulars estacionen indegudament a la zona de taxis o d’autobusos i els embossos hi són habituals. AENA assegura que la nova zona d’estacionament exprés estarà operativa aquest mateix mes d’agost.

És una escena habitual a l’aeroport d’Eivissa. Cotxes particulars utilitzen d’una manera antireglamentària la parada de taxis o d’autobusos per deixar-hi els viatgers. El problema és que l’antic Kiss and fly, on es podia aturar un moment, està en obres per construir-hi un aparcament exprés, i ara tothom passa pel mateix carril, en teoria reservat per al transport públic, i això fa que hi hagi embussos.

AENA diu que aquest nou aparcament exprés, amb 33 places, es posarà en marxa aquest mes, després que unes restes arqueològiques n’hagin retardat els treballs. Aquest dimarts no hi havia presència de la Policia Local, però l’Ajuntament de Sant Josep assegura que multen els que aparquen malament i recorden que hi ha espais gratuïts per estacionar-hi.

Les restes arqueològiques també han paralitzat la construcció d’un aparcament per a mil vehicles. Està en obres també l’ampliació de l’edifici de cotxes de lloguer, amb capacitat per a 300 vehicles. Els treballs no tenen data de finalització i tenen un cost de 13 milions i mig d’euros.

10/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris