societat

Les organitzadores de noces, en crisi

Asseguren que la facturació els ha davallat un 90% des de l'inici de la pandèmia


El sector nupcial de les Illes demana ajuda. Asseguren que la facturació els ha davallat un 90% des de l’inici de la pandèmia. Aquest diumenge han organitzat un esdeveniment a nivell estatal per reivindicar que les cerimònies es poden celebrar tot i les restriccions.

Un exemple és l’organitzadora de noces Lorena Bauçà. De les 20 a 25 noces que organitza habitualment a l’any, la pandèmia les ha pràcticament suprimides totes. En el cas del fotògraf Pau Oliver, la meitat de la seva feina són vídeos corporatius i l’altre 50% noces o esdeveniments. Però ara ja no. Per a Gonzalo Lencina, que és florista, la salvació han estat els iots.

El turisme de noces a les Illes és un segment que genera molt de negoci al sector. Són molts els enamorats de les Balears que volen aquest escenari per al seu dia especial. SOS ens casam ha estat l’etiqueta amb què aquest professionals han volgut denunciar la falta d’ajudes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Continua el calendari de vacunació: avui torn de les policies locals i demà dels majors de 80 anys

Aquest dimarts també es continuarà inoculant als docents. Serà el torn dels de primària, secundària i també dels alumnes de...

La majoria de clubs de gent gran de Mallorca no volen reobrir encara

Podrien fer-ho dia 2 de març, però ho consideren "imprudent". Prefereixen esperar a estar vacunats

Març comença sense contagis actius a les residències; però amb cinc morts més

A dia d’avui, queden 16 professionals positius en SARS-CoV-2, mentre que la resta s’ha curat. Els curats són un total...

Aquestes són restriccions dels gimnasos

Continuen encara prohibides les classes d'alt impacte i l'ús de la mascareta és obligatori en tot moment