X

Les paneres de Nadal de Mater, amb herbes aromàtiques que recull la brigada de carreteres

S'utilitzen per omplir els coixinets que confeccionen els usuaris del Centre de Dia, l'Ocupacional i el d'Educació i són un dels regals estrella aquestes festes

11/12/2022

Les paneres de Nadal de Mater, amb herbes aromàtiques que recull la brigada de carreteres

Redacció

Les paneres de Nadal de Mater, enguany, disposen de la col·laboració de la Brigada de Carreteres del Consell. Les plantes aromàtiques que poden, s’utilitzen per omplir els coixinets que confeccionen els usuaris del Centre de Dia, l’Ocupacional i el d’Educació i són un dels regals estrella aquestes festes.

Una feina que s’inicia llevant sobretot lavanda i també romaní de les voreres de les carreteres. La brigada neteja la zona i recull amb bosses les herbes que s’entreguen a Mater. I aquí comença tot el procés, primer les fan net i les agrupen, per després omplir els coixinets per a les cervicals que s’inclouen a les paneres.

També pinten les teles, amb colors diversos i dibuixos on no manca la imaginació, i la darrera passa és cosir. Fil a l’agulla i puntades decidides abans d’omplir els coixins amb les herbes aromàtiques.

En total es fan devers 800 paneres, una meitat per als treballadors i usuaris de Mater, i l’altra per a empreses o persones que les vulguin comprar. El cost són 20 euros que es destinen a l’entitat i als seus tallers per a persones amb diversitat funcional.

11/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris