menorca

Les papereries i llibreries de Menorca obren amb mesures de seguretat i higiene

Consideren que la població, tot i la situació excepcional que es viu arreu del país, ha de poder continuar informada

Les+papereries+i+llibreries+de+Menorca+obren+amb+mesures+de+seguretat+i+higiene


Tota la informació sobre el coronavirus

Dins els establiments que poden romandre oberts, es troben els comerços que venen premsa diària i revistes, com les papereries i llibreries. Consideren que la població, tot i la situació excepcional que es viu arreu del país, ha de poder continuar informada a través dels mitjans de premsa escrita. Això sí; davant una situació excepcional, mesures excepcionals. A més de rentar-se les mans amb freqüència i desinfectar els productes que venen, algunes llibreries han optat per obrir només al matí o per limitar l’aforament a una persona i fins i tot d’altres han optat per dibuixar a terra línies de separació entre els clients per garantir la distància de seguretat. Canvis en les rutines de les persones, però també amb la manera de fer feina.

Els taxistes redueixen a la meitat la seva presència

Un servei públic que redueix el nombre dels seus professionals és el del taxi. A Menorca, aquest dilluns hi fan feina la meitat dels taxistes del que és habitual; però també s’han reduït a més de la meitat el nombre de clients. Per tant, no hi ha d’haver problemes per poder-ne agafar un; això sí, es recomana telefonar a la central per reservar-lo. Pel que fa a la prevenció, els representants del sector asseguren que són molt escrupolosos, alguns fins i tot s’han fet mampares casolanes per no tenir contacte amb els clients.

Part de les 160 empreses del polígon de Maó fan feina a porta tancada

Al polígon industrial de Maó hi conviuen més de 160 empreses, tallers i comerços de diversos sectors. Molts d’ells, sobretot distribuïdors de materials per a la construcció, electricitat o pintures han continuat fent feina dins les seves naus i atenent els seus clients a porta tancada. Aquests fan les seves comandes per telèfon, WhatsApp o correu electrònic i poden anar a recollir-les a una hora acordada.

Els tallers mecànics es reuniran aquest dilluns capvespre per decidir què fer a partir de demà. Han fet feina avui matí arranjant els vehicles que tenien dins el taller, però a la vista que ningú no n’ha portat cap més, potser triaran treballar a la carta o amb una jornada molt reduïda. Botigues d’alimentació obertes i també aquelles que es dediquen a la venda de menjar per animals ens han dit que feien més feina que altres dies.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els hotelers de Menorca ofereixen els seus establiments per accelerar la vacunació

Creuen imprescindible un pla d'immunització de la major part de la població abans de l'inici de la temporada turística

Menorca ja té 467 persones immunitzades contra el coronavirus

L'illa torna registrar, però, la xifra rècord de 53 casos positius nous en un dia

Calendari exigent: l’Avarca de Menorca jugarà onze partits en trenta-cinc dies

Els ajornaments pel coronavirus i la selecció espanyola condicionen un calendari amb poques dates lliures; el campió de la Superlliga...

687 nous casos i 5 morts per Covid-19 a Balears

La taxa de positivitat de les 6.304 proves diagnòstiques realitzades aquest divendres és del 10,23%