societat

Les perruqueries de Menorca adapten els seus locals per obrir dia 11 de maig

Han comprat pantalles facials per als treballadors, separadors de metacrilat i vestimenta de protecció per als clients

Les+perruqueries+de+Menorca+adapten+els+seus+locals+per+obrir+dia+11+de+maig

Són molts els negocis que es preparen per obrir dia 11 de maig, quan està previst que s’aixequi l’estat d’alarma. Els sector de la perruqueria n’és un, tot i que encara no tenen les directrius a seguir del Govern, ja redistribueixen els seus locals i compren el material de protecció necessari per evitar al màxim el contacte físic.

Els propietaris d’aquests negocis volen donar el màxim de seguretat sanitària als seus clients. Alguns ja han comprat les pantalles de metacrilat per separar les cadires dels rentacaps, el mostrador de recepció o el tocador de manicura. Però, sobretot, han comprat material de protecció personal.

Hauran d’invertir més temps a desinfectar els estris entre cada servei i això, juntament amb la limitació de l’aforament, farà baixar la seva facturació. Algunes perruqueries no podran mantenir les seves plantilles. Per aquest motiu, l’Associació de Perruquers de PIME Menorca, recomanen esperar a tenir els requisits clars abans de fer grans inversions.

El gran allau de telefonades per demanar cita aquests dies fa que el sector de les perruqueries mantengui l’esperança de sobreviure, tot i les dificultats que imposaran les noves maneres de fer feina. Necessiten però el suport de l’Estat, i que es redueixi l’IVA del 21 per cent que tan mal els va fer al 2012. Creuen que, ara més que mai, la societat s’ha adonat que anar a la perruqueria no és un servei de luxe.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell organitza visites a possessions de la Serra per l’aniversari de la declaració de la Unesco

D'aquí al novembre es visitaran Son Marc, Son Torrella o sa Campaneta, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Itinerem

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Uns 3.000 participants han pres part en la cursa, i han aconseguit recaptar 11.000 euros

Continuen en dependències policials els 16 detinguts aquesta matinada a Palma

Romandran detinguts fins que passin a disposició judicial