cultura

‘Les petites coses’, una crítica humorística a la manca de diàleg real entre adults i infants

"Les petites coses" és una coproducció de La Mecànica amb el Teatre Principal de Palma


“Les petites coses” s’estrena aquest dissabte al Teatre Principal de Palma. Una obra que tracta en clau d’humor la relació entre els nins i els adults. Es tracta, diu el seu director Pau Bachero, d’un muntatge en clau d’humor per a tots els públics i que s’estructura sobre el teatre gestual i sense text, la manipulació d’objectes, el vídeomapping i la música en directe.

“Les petites coses” és una coproducció de La Mecànica amb el Teatre Principal de Palma protagonitzada per Aina Zanoguera, Alejandro Navarro, Carme Serna i Borja Tous.

Amb les entrades exhaurides a la Sala Petita pels dies 2 i 3 de gener, aquest títol acaba de prorrogar amb dues funcions més dia 4 de gener (12 i 18h). Diumenge a les 18h també es podrà veure a la web del Principal en streaming.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les campanes de la Seu repiquen per commemorar Sant Sebastià

L'obreria espera que aquesta serà la primera de moltes repicades per així poder recuperar els autèntics inicis de la festa.

La revetla més trista de Sant Sebastià

La Llonguetada íntima d'ahir o la sessió de puntxadiscos via streaming miren de pal·liar la tristor d'aquesta revetla tan atípica

‘Tonia Flowers’, guarint els conflictes de l’adolescència

El llibre il·lustrat de Montserrat Garcia s'ha posat a la venda aquest dilluns

‘Adú’ parteix com la preferida dels Goya amb 14 nominacions

La pel·lícula 'Los Europeos', rodada a Eivissa i coproduïda per IB3, ha rebut tres nominacions