X

Les polseres del Firó de Sóller seran de pagament per als forans

Els no residents hauran de pagar dos euros per cada acreditació

17/04/2024

Les polseres del Firó de Sóller seran de pagament per als forans

Per primera vegada, els que no estiguin empadronats a Sóller hauran de pagar per assistir com a públic al Firó. Se’ls cobrarà un preu simbòlic de dos euros per cada polsera acreditativa. La recaptació s’emprarà per pagar les obres de la teulada del centre cultural Can Dulce, que varen començar el passat 3 d’abril i estan pressupostades en 100.000 euros. Can Dulce és l’únic casal de cultura que té el poble. És gestionat per una associació cultural i cada setmana hi passen devers 600 persones, entre activitats extraescolars i cursos de tota casta.

Rosa Marquès, presidenta de l’Associació Sollerica de Cultura Popular, ha explicat que el Firó de Sóller és cultura i els sollerics hi tenim un respecte: “Pensam que la gent que ve de fora, si li fa ganes participar-hi i hi vol tenir un respecte, dos euros no li seran res”.

Els sollerics que vulguin assistir-hi de públic obtindran les polseres de franc, com també els membres dels col·lectius, que paguen una quota anual per ajudar a mantenir la festa.

Com cada any, la polsera serà necessària per accedir a la plaça de la Constitució, per veure la batalla final entre moros i cristians. L’aforament estarà limitat a 8.000 persones. La cita serà el pròxim 13 de maig.

17/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris