X

Les polseres per accedir al Mallorca Live Festival es podran recollir amb antelació del 9 al 17 de maig

Amb l'objectiu d'agilitzar l'accés al recinte del festival, l'organització ha habilitat l'espai de recollida al Centre Comercial Porto Pi

05/05/2023

Les polseres per accedir al Mallorca Live Festival es podran recollir amb antelació del 9 al 17 de maig

Redacció

Amb la finalitat de facilitar la recollida de polseres per assistir a la pròxima edició del Mallorca Live Festival i, així, agilitzar l’entrada al recinte, s’habilitarà un espai al Centre Comercial de Porto Pi on els assistents del festival podran obtenir les seves polseres amb antelació. Una iniciativa que ja es va establir en 2022 i que, enguany, l’organització ha volgut ampliar per més temps per millorar-ne els accessos.

Dades i horaris de recollida

Des del pròxim 9 de maig, dimarts, a l’11 de maig, dissabte, les polseres es podran recollir a les terrasses baixes del centre comercial, en el local L’Atelier, situat al costat de La Boutique del Gelato, en horari de les 14.00 hores fins a les 20.00 hores. Els següents dies disponibles per recollir-les seran el 12 i 13 de maig, en aquest cas des de les 10.00 hores a les 20.00 hores. A més, els dies 15, 16 i 17 de maig també es podran recollir en horari, novament, de les 14.00 hores a les 20.00 hores. D’aquesta manera, Porto Pi serà l’únic punt de recollida disponible a l’illa en els dies previs al festival.

Cal destacar que només el propietari de l’entrada en qüestió podrà recollir la seva polsera. En cas d’haver comprat l’entrada mitjançant algun descompte (Carnet Jove, estudiant de la UIB o membre de l’ISIC), l’usuari també haurà de presentar, a més del seu DNI, l’acreditació corresponent.

Notícies relacionades >

05/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris