societat

Les quatre cases construïdes en zona de domini públic a Fornells, entre ells dos de Fèlix Millet, es convertiran en un restaurant

Ports cedirà per a usos culturals la Casa del Contramestre a l'Ajuntament des Mercadal

Les+quatre+cases+constru%C3%AFdes+en+zona+de+domini+p%C3%BAblic+a+Fornells%2C+entre+ells+dos+de+F%C3%A8lix+Millet%2C+es+convertiran+en+un+restaurant

Les quatre cases construïdes en zona de domini públic del port de Fornells es convertiran en un restaurant. És la solució que ha avançat aquest divendres Ports de les Balears que, a més, cedirà per a usos culturals la Casa del Contramestre a l’Ajuntament des Mercadal.

Els quatre immobles recuperats per Ports de les Illes Balears a Fornells, després que caduqués la seva concessió el juliol del 2018, es convertiran en un restaurant amb terrassa i vistes al port. Entre ells, els dos de la família de Fèlix Millet, condemnat pel saqueig del Palau de la Música Catalana, quan era president de l’Orfeó Català. La condició és que el futur restaurant tingui obertes les portes onze mesos a l’any.

Ports preveu que el plec de condicions quedi enllestit a final d’any per poder licitar el lot. La concessió podria ser, en un principi, per un termini de 10 anys. L’altre anunci té relació amb la Casa del Contramestre. Ports el cedirà a l’Ajuntament des Mercadal per a usos culturals.

La cessió no es produirà mentre no estigui enllestit el futur edifici que s’aixecarà a la zona des Pla i que acollirà les noves oficines de Ports. Ports confia a licitar les obres a final d’enguany.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Conflicte entre els taxis i altres vehicles a l’aeroport de Son Sant Joan

Dissabte durant uns 20 minuts hi va haver una aturada en la recollida de passatgers

9 nedadors fan la volta a Cabrera per aconseguir fons per a la reserva marina

Durant 7 hores han recorregut els 22 quilòmetres del litoral

Palma acull la darrera semifinal d’street dance

Els millors ballarins lluiten per aconseguir una plaça a la Final Nacional que es disputarà a València el 7 d'agost

Balears, l’única comunitat amb un equip específic de rastrejadors de turistes Covid

A les Balears hi ha ara mateix 257 turistes estrangers i 83 de nacionals fent quarantena per la Covid