societat

Les quatre cases construïdes en zona de domini públic a Fornells, entre ells dos de Fèlix Millet, es convertiran en un restaurant

Ports cedirà per a usos culturals la Casa del Contramestre a l'Ajuntament des Mercadal

Les+quatre+cases+constru%C3%AFdes+en+zona+de+domini+p%C3%BAblic+a+Fornells%2C+entre+ells+dos+de+F%C3%A8lix+Millet%2C+es+convertiran+en+un+restaurant

Les quatre cases construïdes en zona de domini públic del port de Fornells es convertiran en un restaurant. És la solució que ha avançat aquest divendres Ports de les Balears que, a més, cedirà per a usos culturals la Casa del Contramestre a l’Ajuntament des Mercadal.

Els quatre immobles recuperats per Ports de les Illes Balears a Fornells, després que caduqués la seva concessió el juliol del 2018, es convertiran en un restaurant amb terrassa i vistes al port. Entre ells, els dos de la família de Fèlix Millet, condemnat pel saqueig del Palau de la Música Catalana, quan era president de l’Orfeó Català. La condició és que el futur restaurant tingui obertes les portes onze mesos a l’any.

Ports preveu que el plec de condicions quedi enllestit a final d’any per poder licitar el lot. La concessió podria ser, en un principi, per un termini de 10 anys. L’altre anunci té relació amb la Casa del Contramestre. Ports el cedirà a l’Ajuntament des Mercadal per a usos culturals.

La cessió no es produirà mentre no estigui enllestit el futur edifici que s’aixecarà a la zona des Pla i que acollirà les noves oficines de Ports. Ports confia a licitar les obres a final d’enguany.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La pressió assistencial a Can Misses augmenta un 35 per cent en dos setmanes

Els polítics demanen responsabilitat per tal d'evitar un confinament total a Eivissa

L’Ajuntament de Maó inclou bonificacions a 5 imposts municipals

Abaixarà l'IBI un 50% durant dos anys als vesins que instal·lin plaques solars als seus domicilis

Un 87% de les dones que exerceixen la prostitució a les Illes volen deixar de fer-ho

En un 33% dels casos el benefici econòmic no és per elles i la majoria són pressionades i manipulades pels...

Carrers buits, protestes i presència policial durant el primer dia de tancament perimetral de Manacor

Una cinquantena de propietaris de bars i restaurants s'han concentrat davant de l'ajuntament