X

Les reserves als hotels de Menorca són un 22 % més baixes que el novembre de l’any passat

L'Associació d'Hotelers de Menorca és cautelosa amb vista a la temporada que ve, mentre que els receptors de turoperadors creuen que les reserves acabaran arribant

28/11/2022

Les reserves als hotels de Menorca són un 22 %25 més baixes que el novembre de l’any passat

L’associació hotelera de Menorca posa fre a l’eufòria que ha causat la temporada turística, i afirma que encara ens trobam en un procés de normalització. Les reserves per a la pròxima temporada estan, avui, un 22 % per davall que en les mateixes dates de l’any passat. L’èxit d’aquesta temporada l’atribueixen a l’acumulació de reserves dels dos anys anteriors i aquesta baixada del 22 % els fa preveure la temporada amb més cautela. Tot i la incertesa inicial, enguany la majoria dels hotels han tingut una ocupació els mesos forts de l’estiu que superava el 90 %.

En canvi, els receptors de turoperadors són més optimistes per a la temporada vinent. Admeten que les reserven s’han alentit, però creuen que és part de la tendència i acabaran arribant. L’any passat ja van rebre la majoria de reserves durant els mesos de febrer i març.

El turoperador italià Alpitour, que treballa amb l’empresa local Jumbo Tour, ha augmentat un 20 % les places a Menorca respecte a l’any passat. Un mercat, l’italià, que està en auge a l’illa juntament amb el ja consolidat mercat francès.

28/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris