SOCIETAT

Les reserves dels habitatges vacacionals d’Eivissa auguren una “molt bona temporada”

El president de l'AVAT assegura que tenen reserves ja pel mes d'abril


A les Pitiüses, l’Associació d’Habitatges Turístics Vacacionals assegura que les reserves anticipades s’han incrementat. Si no hi ha noves restriccions, la temporada de 2022 serà molt bona i començarà ja al mes d’abril.

La pandèmia ha fet que els habitatges vacacionals tenguin més demanda que mai. Els clients prefereixen aquesta opció, que els permet no compartir espais comuns. L’associació d’habitatges turístics assegura que aquesta temporada serà millor que la de 2021, que ja va ser bona. Els mesos de juliol i agost són els més demandats. A Eivissa hi ha 3.000 habitatges legalitzats, que suposen 22.000 places, un 25 per cent de l’oferta turística total

Un problema al qual s’enfronta el sector són les festes il·legals. Però destaquen que, de les 40 sancions que va posar el Consell d’Eivissa, només cinc eren a habitatges reglats. José Antonio Llano, president de l’AVAT a les Pitiüses, assegura adverteixen als seus clients que no poden dur a terme festes il·legals. L’associació dona suport a la iniciativa del Consell d’Eivissa per modificar la llei i donar eines als cossos de seguretat per poder aturar les festes il·legals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |