societat

Les residències de l’IMAS i les d’Afers Social limiten les visites als interns

És una mesura per evitar el contagi i la propagació del coronavirus a la població més fràgil

Les+resid%C3%A8ncies+de+l%27IMAS+i+les+d%27Afers+Social+limiten+les+visites+als+interns


Tota la informació sobre el coronavirus

A la Llar dels Ancians de Palma s’ha suspès una visita escolar prevista per ahir i també una excursió que demà havien de fer alguns interns a la Fira del Fang de Marratxí. L’IMAS ha decidit restringir les visites de familiars amb símptomes de grip o els que hagin viatjat a zones de risc de contagi. També a les tres residències d’Eivissa gestionades per Afers Socials i la de Son Güells de Palma. També als centres de dia i a les llars socioculturals.

Salut Pública recorda que si heu viatjat a alguna zona de risc de contagi o si heu estat en contacte amb algun cas confirmat i teniu febre, tossina, malestar general i sensació de falta d’alè anau a casa i telefonau al 061. També extremar les mesures d’higiene: tossir tapant- se la boca i el nas amb el colze o amb un mocador d’un sol ús, mantenir una distància d’un metre amb les altres persones i, sobretot, rentar- se bé les mans. Evitar els viatges a zones de risc i limitar les sortides innecesàries de casa per la gent gran.

La Policia Local de Palma també avisa que no s’ha de deixar entrar a casa a gent que diu que ve a fer una prova de coronavirus. Són grups que s’han detectat a la península i que es dediquen a robar a dins les cases. Sobretot es demana evitar el pànic ja que el 80% dels casos són lleus.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Finalitzen les tasques d’exhumació a Son coletes amb un balanç de 18 víctimes localitzades

Entre aquestes restes, han aparegut els cossos de dues dones, enterrades juntes, una damunt de l'altra, que varen ser cobertes...

Mor un motorista de 20 anys a la carretera de la Serra

L'accident ha tengut lloc entre les 00.30 i les 1.00 hores en el quilòmetre 96