espanya

Les restriccions a la restauració i a les reunions socials, claus pel control de contagis

La tendència d'afecció del virus segueix sent descendent a tot Espanya


El govern central ha repartit fins ara més de 3 milions 620.000 dosis de vacunes entre les diferents Comunitats Autònomes, i segons dades facilitades avui per Sanitat, al 5,87 per cent de tota la població ja se’ls ha administrat, almanco, una dosi. Això ha suposat injectar més de 2 milions 780.000 vacunes però, atenció perquè, tot i així, des del govern ens recordem que NO s’ha d’abaixar la guàrdia perquè la incidència acumulada a 14 dies encara es manté en els 320 casos per cada 100.000 habitants.


Continua davallant la incidència de la covid a 14 dies a les Illes: 44 punts en quatre dies

Avui dijous, el Ministeri de Sanitat ha notificat 14.515 casos nous de coronavirus i s’han registrat 388 morts en el conjunt d’Espanya.

Sanitat manté que l’evolució de la pandèmia segueix una tendència descendent clara. I quant a l’aixecament de restriccions, i sobretot després de la sentència desfavorable del sector de la restauració al País Basc, el govern espanyol manté que la correlació entre la davallada de casos i les restriccions a bars i reunions socials és evident.

Per altra part, respecte a les variants del virus, Fernando Simón ha dit que s’ha de controlar la variant sud-africana i la brasilera, més que la britànica, per això no s’han imposat restriccions als passatgers d’aquest país.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Discrepàncien entre ERC i Junts pels integrants a la Mesa de Diàleg amb el govern espanyol

Junts vol que hi participin representants polítics que no son membres del Govern català, com Jordi Sánchez i Jordi Turull

Controlat l’incendi de Sierra Bermeja

La pluja ha estat determinant per les feines dels serveis d'extinció

El Congrés aprova la suspensió de les regles fiscals per al 2022

Això obri la negociació dels pressuposts, que comptaran amb un sostre de despesa històric, de 196.142 milions d'euros. L'escut social...

La lluita contra el foc continua sense descans a Màlaga

Certa treva avui pels equips d'extinció de l'incendi, que ja ha cremat 7.400 hectàrees