societat

Les reunions socials a Formentera s’amplien a 15 persones

També es poden tornar a celebrar noces de fins a 50 convidats, si és en un interior o un centenar en exterior.

Les+reunions+socials+a+Formentera+s%27amplien+a+15+persones

En algunes de les platges de Formentera ja s’hi han pogut veure els primers banyistes, encara que el vent ha deslluït el primer dia de la Fase 2 i del permís d’ús lúdic de les platges. Tot i això, més d’un ha aprofitat per fer el primer bany de la temporada i prendre el sol; sempre respectant la distància de seguretat de 2 metres. A més, a Illetes, ja s’ha començat a reactivar el servei de socorrisme, que enguany a més de vigilar també informarà del protocol i mesures de seguretat a complir-hi.

La Fase 2 implica noves mesures a bars i restaurants. Els formenterers no poden ser atesos a la barra, però sí a les taules. A l’interior es permet un 40% de la capacitat total, i es manté el 50% d’ocupació de les terrasses. Sempre a 2 metres de distància entre elles.

Als comerços, l’aforament pot ser del 40% i han de disposar de dispensadors de gel, atenció prioritària a majors de 65 anys i repartiment a domicili.

A la Fase 2, les reunions socials ja poden ser de 15 persones. Es poden tornar a celebrar noces de fins a 50 convidats, si és en un interior o un centenar en exterior.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Javier Arranz, a favor d’aixecar l’Estat d’Alarma a les Balears

El portaveu del comitè de malalties infeccioses creu que la pandèmia del Coronavirus evoluciona favorablement a la nostra comunitat

El 75% dels negocis associats a PIMEM Restauració no ha obert a la fase dos

La manca de turistes condiciona la feina als bars i restaurants de les zones costaneres

El GOB i Terraferida consideren una passa “positiva però insuficient” l’aprovació del decret de protecció del territori

La CAEB s'oposa al decret llei, ja que, segons la patronal, va en contra de l'interès general dels ciutadans