X

Les carotes de Sant Joan d’enguany se subhastaran per ajudar els afectats pel coronavirus

Els fons aconseguits aniran destinats a les famílies més desafavorides i afectades per la pandèmia

28/04/2020

Les carotes de Sant Joan d’enguany se subhastaran per ajudar els afectats pel coronavirus

Sant Joan ha escrit aquest dimarts el seu darrer capítol. La batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha signat en presència del caixer senyor, Borja Saura, la resolució que suspèn oficialment les festes d’enguany. Però el protagonisme ha estat per a les carotes. Les 6 que no es rompran als Jocs des Pla seran subhastades a benefici dels afectats pel coronavirus.

Aconseguir una carota de Sant Joan enguany sí que tindrà preu. L’Ajuntament de Ciutadella i el caixer senyor han acordat que les 6 no indultades que s’havien de rompre als Jocs des Pla seran exposades i venudes en una subhasta benèfica. Els fons aniran destinats a les famílies més desafavorides i afectades per la pandèmia.

Les 8 carotes realitzades pel pintor i escriptor Pau Faner reten també homenatge al desaparegut Pepe Torrent, qui les va fer ara fa 8 anys. Hi inclouen uns versos al darrere escrits pel mateix autor.

El caixer senyor ha encarregat a Pau Faner que faci també les carotes de l’any que ve, quan tothom espera que puguin sortir els cavalls i torni la festa. La d’enguany ha quedat oficialment suspesa al migdia, quan la batlessa ha signat la resolució pertinent. Però, d’alguna manera, Sant Joan es farà present durant les pròximes setmanes a Ciutadella.

El compte enrere ha començat. Manquen 421 dies per Sant Joan.

28/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris