X

Les universitats i cicles de Formació Professional presenten la seva oferta als estudiants menorquins

Fins aquest dissabte, Ciutadella acull la Fira d'ensenyaments superiors amb presència d'una trentena de centres i residències d'estudiants

26/01/2024

Ramiro López

Les proves d’accés a la universitat no són totes les inquietuds que tenen els alumnes. A Menorca s’està celebrant durant dos dies la Fira d’ensenyaments superiors, on alumnes de diferents edats poden conèixer part de l’oferta d’estudis que s’ofereix i les possibles destinacions.

El pas dels estudis superiors és molt important i s’ha de fer en edats molt primerenques. Per donar tota la informació possible de graus i hostalatge se celebra avui i demà la fira d’ensenyaments superiors a la sala multifuncional de Ciutadella, on es resolen alguns d’aquests dubtes.

Històricament, Catalunya ha estat la destinació preferida per als estudiants menorquins. Els darrers temps però, molts aposten per a algun dels 41 graus de la UIB o destinacions com Sevilla. La bona connectivitat a l’hivern és clau també a l’hora de triar, i sumat a preus més assequibles en hostalatge l’opció de la capital d’Andalusia ha agafat pes.

Notícies relacionades >

26/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris