economia

Les vendes de Huawei, pendents del veto de Google

Les associacions de consumidors demanen calma a l'espera de saber com es resol el conflicte

Les+vendes+de+Huawei%2C+pendents+del+veto+de+Google

L’anunci de veto de Google a Huawei ja està afectant les vendes d’aquesta marca. I en les darreres hores, a més, els anuncis de mòbils de la companyia xinesa s’han incrementat a plataformes de venda de productes de segona mà. Les associacions de consumidors, però, demanen calma fins que no se sàpiga com acaba el conflicte.

Huawei és una de les marques de mòbil més venudes a Espanya. Alguns estudis, fins i tot, la situen al capdavant de les vendes amb més d’1 milió 300 mil dispositius venuts en només els tres primers mesos de l’any. L’anunci de ruptura, però, entre el fabricant xinès i Google ha creat incertesa entre els consumidors. Davant d’aquesta situació, associacions de consumidors fan una crida a la calma, a l’espera de saber, diuen, quin n’és el desenllaç.

Si finalment Google veta Huawei i els dispositius de la marca xinesa no es poden actualitzar serà el moment de reclamar. Facua aconsella fer-ho, directament, a la botiga o companyia a la qual hem comprat el mòbil.

En les darreres hores, plataformes en línia de venda de productes de segona mà han vist com s’han incrementat, de manera notable, els anuncis d’articles de la tecnològica xinesa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Una desena de propostes econòmiques per reprendre l’obra del Parador d’Eivissa

El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme té previst adjudicar provisionalment la licitació de l'obra la setmana que ve

L’empresa mallorquina Sanifit anuncia un finançament de 72,2 milions d’euros

L'entitat espera completar la 3a i darrera fase de l'estudi contra la calcifilaxi

Gaspatxo i fruita dessecada, els nous inquilins de les màquines expenedores

L'Executiu ha aprovat un decret pioner a Espanya que té la finalitat de promoure una alimentació saludable.

Les segones residències de ciutadans balears, a la baixa

Cada vegada hi ha més pisos que surten del mercat residencial per passar al negoci turístic: ara hi ha a les Illes 600.000 habitatges