X

Les víctimes del 17A demanen als polítics que no utilitzin el seu dolor després d’oblidar-les

Demà divendres a les 10.30 hores està previst l'acte oficial a la plaça de Catalunya al qual assistiran els Reis

16/08/2018

Les víctimes del 17A demanen als polítics que no utilitzin el seu dolor després d’oblidar-les

Les víctimes dels atemptats jihadistes a Barcelona i Cambrils han sortit avui dijous per demanar als polítics que demà facin una treva i que no utilitzin el seu dolor per fer-ne política.

Aquest divendres 17 d’agost farà un any dels atemptats i també han volgut criticar l’abandonament, diuen, que han patit per part de les institucions i que el 18 d’agost tornaran a estar oblidades.

Per altra banda, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha assitit al municipi de Ripoll, el poble d’on eren els terroristes, i on els seus habitants també varen patir de prop els atemptats. Allà s’ha celebrat un acte per la convivència.

La batlessa de Barcelona, Ada Colau, ha recordat en un missatge institucional l’enteresa dels barcelonins en els moments més durs dels atemptats.

L’Ajuntament de Barcelona ha obert un memorial interactiu en què estan recollits tots els objectes i mostres de condol que es varen deixar a la Rambla els dies posteriors a l’atemptat.

Aquest dijous al dematí, la zona zero tornava a tenir-hi objectes i rams de flors per recordar les víctimes. Aquest divendres a les 10.30 hores està previst l’acte oficial a la plaça de Catalunya al qual assistiran els Reis.

16/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT