economia

Les zones especialitzades en el mercat britànic tenen la gran majoria dels locals tancats

Confien que l'apertura d'Espanya als vols del Regne Unit animarà als britànics a reservar les seves vacances a les Balears

Les+zones+especialitzades+en+el+mercat+brit%C3%A0nic+tenen+la+gran+majoria+dels+locals+tancats

El sector turístic confia que l’apertura d’Espanya als vols del Regne Unit animarà als ciutadans britànics a reservar les seves vacances a les Balears. Però, de moment les zones especialitzades en aquest mercat tenen la gran majoria dels locals tancats per manca de clients.

Sense turistes britànics, la imatge que predomina a la zona de Calvià és aquesta. Magaluf té una gran part dels locals tancats.

A Santa Ponça passa el mateix. A hores d’ara, l’activitat del sector hoteler de la zona és inexistent. A l’associació, hi ha 12.000 places que en formen part. D’aquestes, poc més de 500 estan actualment disponibles. I sembla que el sector encara esperarà una mica més. Com una cadena, l’oferta complementària es veu afectada també per aquesta situació.

Acotur veu amb bons ulls la decisió del govern central de permetre els viatges a Espanya als ciutadans britànics. Ara queda saber quina serà la posició que adoptarà el Regne Unit en la pròxima revisió del seu semàfor.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les cancel·lacions dels britànics obliguen als hotels de Menorca a obrir per plantes

Fins al 2019 el 40 per cent de l'oferta d'allotjament s'ocupava amb anglesos

La proposta del Govern a la desescalada de l’oci nocturn: bars de copes oberts fins a les 2 de la matinada

Les discoteques seguiran sense poder obrir. La mesura anirà acompanyada d'una sèrie de restriccions que van des de no ballar...

Els hotelers de Menorca contra la decisió del Regne Unit: “Els mercats nacional i francès no són suficients per compensar la pèrdua de britànics”

En principi, el sector contemplava la reobertura d'un 80% de la planta hotelera però aquest percentatge està ara en perill....

Manacor i l’Associació de Constructors de Balears demanen al Govern permetre a la iniciativa privada construir HPO

Reclamen la construcció urgent de pisos assequibles per a destinar-los a gent jove i persones majors