X

Les zones especialitzades en el mercat britànic tenen la gran majoria dels locals tancats

Confien que l'apertura d'Espanya als vols del Regne Unit animarà als britànics a reservar les seves vacances a les Balears

23/05/2021

Les zones especialitzades en el mercat britànic tenen la gran majoria dels locals tancats

El sector turístic confia que l’apertura d’Espanya als vols del Regne Unit animarà als ciutadans britànics a reservar les seves vacances a les Balears. Però, de moment les zones especialitzades en aquest mercat tenen la gran majoria dels locals tancats per manca de clients.

Sense turistes britànics, la imatge que predomina a la zona de Calvià és aquesta. Magaluf té una gran part dels locals tancats.

A Santa Ponça passa el mateix. A hores d’ara, l’activitat del sector hoteler de la zona és inexistent. A l’associació, hi ha 12.000 places que en formen part. D’aquestes, poc més de 500 estan actualment disponibles. I sembla que el sector encara esperarà una mica més. Com una cadena, l’oferta complementària es veu afectada també per aquesta situació.

Acotur veu amb bons ulls la decisió del govern central de permetre els viatges a Espanya als ciutadans britànics. Ara queda saber quina serà la posició que adoptarà el Regne Unit en la pròxima revisió del seu semàfor.

 

23/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris