societat

L’escenari B no era el desitjat per la comunitat educativa

Els sindicats demanen a la Conselleria una Mesa Sectorial

L%27escenari+B+no+era+el+desitjat+per+la+comunitat+educativa

L’escenari B no era el desitjat per la comunitat educativa. Entenen però, que amb la situació actual de la pandèmia és l’opció més correcta, tot i que es mostren dubtosos de com es podrà dur a terme. I és que els plans de contingència, en general, havien desenvolupat poc aquesta opció. Davant la novetat, el president de FAPA, Albert Lobo ha explicat que ”No ens volem trobar davant una disparitat de criteris entre centres i que això afecti la igualtat d’oportunitats dels alumnes”.

Els sindicats mostren preocupació davant les ràtios, la falta d’espais i de professorat per poder abaixar-les. Expliquen que destinar un docent especialista, com ara el d’anglès o música, a tutoritzar un curs no n’és la solució, ja que va en detriment de la qualitat de l’ensenyament. Reclamen, per tant, la contractació de més professionals i formació digital pels docents. A més el sindicat ANPE també proposa que cada centre compti amb una infermera escolar.

Demà es reuneixen tots els sindicats per abordar aquestes novetats en l’inici de curs. I demanen a Conselleria una Mesa Sectorial.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El sector de les discoteques i la música en directe prepara les tres proves pilot

Al concert de Sidonie de divendres al Mallorca Live Summer hi podran assistir 5.000 persones dretes i sense distància de...

Uns emprenedors de Portocolom aposten per la navegació de lloguer i sostenible

Es troben a l'espera què arribin els motors elèctrics per propulsar els 2 vaixells que es construeixen actualment

Augmenten els punts de reciclatge per a càpsules de cafè

El principal productor de cafeteres d'aquesta classe ha firmat 10 convenis amb consistoris de les Illes per fer-se càrrec dels...