societat

L’escenari B no era el desitjat per la comunitat educativa

Els sindicats demanen a la Conselleria una Mesa Sectorial

L%27escenari+B+no+era+el+desitjat+per+la+comunitat+educativa

L’escenari B no era el desitjat per la comunitat educativa. Entenen però, que amb la situació actual de la pandèmia és l’opció més correcta, tot i que es mostren dubtosos de com es podrà dur a terme. I és que els plans de contingència, en general, havien desenvolupat poc aquesta opció. Davant la novetat, el president de FAPA, Albert Lobo ha explicat que ”No ens volem trobar davant una disparitat de criteris entre centres i que això afecti la igualtat d’oportunitats dels alumnes”.

Els sindicats mostren preocupació davant les ràtios, la falta d’espais i de professorat per poder abaixar-les. Expliquen que destinar un docent especialista, com ara el d’anglès o música, a tutoritzar un curs no n’és la solució, ja que va en detriment de la qualitat de l’ensenyament. Reclamen, per tant, la contractació de més professionals i formació digital pels docents. A més el sindicat ANPE també proposa que cada centre compti amb una infermera escolar.

Demà es reuneixen tots els sindicats per abordar aquestes novetats en l’inici de curs. I demanen a Conselleria una Mesa Sectorial.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Fracassa la negociació per intentar reactivar l’escorxador de Ciutadella

l'Ajuntament diu que els treballadors no accepten cap proposta. Mentre, l'altre escorxador de l'illa, el de Maó, avisa que no té prou personal per assumir més volum de feina

Es Castell tindrà el primer parc fotovoltaic públic de Balears

El projecte preveu que els ciutadans cobreixin 700.000 euros, més de la meitat de la inversió total

Manacor suspèn els concursos de Sant Antoni

De moment no s'han anul·lat les festes a l'espera de veure com evoluciona la pandèmia

L’IMAS reconeix que ha faltat “visió de conjunt” per actuar davants els casos d’abusos a menors tutelats

Aquest dimecres s'han conegut les conclusions de l'informe d'experts en relació amb els casos confirmats en els centres de tutela