societat

L’esclafit de Sant Antoni genera pèrdues per 7’8 milions d’euros

Els danys a cases i domicilis particulars s'enfila a gairebé 5 milions

L%27esclafit+de+Sant+Antoni+genera+p%C3%A8rdues+per+7%278+milions+d%27euros

L’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha xifrat els danys de l’esclafit del 22 d’octubre en 7,8 milions d’euros. L’informe municipal ja ha estat enviat al Govern per remetre’l al Ministeri de l’Interior i poder acollir-se a ajudes estatals. La major part de les pèrdues, gairebé 5 milions d’euros, corresponen a danys causats a cases de particulars.

En el poliesportiu de sa Pedrera continuen les feines per reparar el sostre, amb danys valorats en els 679.000 euros. Les pistes de pàdel, la piscina i el parc infantil patiren desperfectes per altres 80.000 euros.

Recuperar i fer net els boscos aixafats per l’esclafit costarà 2’1 milions d’euros, segons l’Ajuntament, que estima els danys a àrees de conreu en altres 100.000 euros. Reparar totes les línies de llum i telèfon, retirar restes i jardineria ha costat de moment altres 135.000 euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

‘Cada gota suma’, la nova campanya d’Autoritat Portuària al Port de Maó per estalviar aigua

Es dirigeix als usuaris d'embarcacions recreatives i consisteix en la instal·lació de 50 pistoles de mànega amb tall automàtic del...

Stuart Rogerson arriba a Eivissa després de passar 9 mesos a la mar

Una aventura de 10 mil milles nàutiques que ha conclòs a Cala d'Hort amb la rebuda de familiars i amics.

S’instal·la a la platja de Figueretes el primer ‘Hi Point’ d’Eivissa

Està equipat amb un desfibril·lador, un botó d'emergències de l'112 i un semàfor que marca la intensitat de radiació solar.