L'objectiu: que els estudiants reflexionin i lluitin sobre temes com la desigualtat de gènere, l'assetjament i el masclisme
L’escola Calós de Ciutadella ha acollit 43 alumnes i professors de quatre països diferents. Durant aquesta setmana han organitzat una trentena d’activitats que s’emmarquen dins el projecte “Coeducació: Europa, una comunitat de valors”. L’objectiu: que els estudiants reflexionin i lluitin sobre temes com la desigualtat de gènere, l’assetjament i el masclisme.
Amb aquesta lletra els alumnes de l’escola Calós de Ciutadella, juntament amb estudiants d’altres centres de Suècia, República Txeca, França i Turquia, reivindiquen la igualtat d’oportunitats, el rebuig a la xenofòbia, el racisme i el masclisme.
“Hem cantat una cançó que representa per a nosaltres valors tan importants com la llibertat, la igualtat, la pau i la fraternitat. Hem cantat aquesta cançó amb diferents llengües”, explica un dels alumnes procedent de França.
Es tracta d’una de les més de 30 activitats que ha organitzat l’escola Calós de Ciutadella durant el projecte internacional Erasmus. L’objectiu: rompre estereotips i trobar el que ens uneix els uns amb els altres.
Els alumnes de Ciutadella han acollit durant aquesta setmana estudiants de diferents països; una oportunitat de conèixer altres persones i cultures. Calós ha estat el centre amfitrió per als 28 estudiants i 15 professors que han visitat aquesta setmana l’illa.
El socialista torna a Menorca per centrar-se també, segons diu, en la seva tasca d'oposició al govern insular