X

L’Escola d’Art d’Eivissa amplia a dos més els cursos monogràfics d’Arts i Oficis

A part del de mestre d'aixa i "cutxilla" tradicional eivissenca, en faran dos més de Teler i Indumentària tradicionals

17/11/2023

Ivonne Arañó

L’Escola d’Art d’Eivissa ha conclòs avui la primera edició dels cursos monogràfics d’Arts i Oficis, concretament de mestre d’aixa i “cutxilla” tradicional eivissenca. Tot un èxit que els ha portat a ampliar en dos cursos més: teler i indumentària tradicional eivissencs.

La primera edició dels cursos monogràfics conclou amb l’objectiu complit, aconseguir un relleu generacional pels oficis tradicionals propis d’Eivissa. Alejandro Gutiérrez ha fet el curs de mestre d’aixa i va construir una xalana que ja ha sortit a la mar. Cristian Garcia, l’alumne més jove, amb només 23 anys, ha construït també la seva primera xalana, a la qual ha posat el nom del seu primer ca: Blanquito. Garcia també ha fet el curs de “cutxilla” tradicional eivissenca, explica que el que més li va costar van ser els petits detalls decoratius.

A l’Escola han presentat la segona edició d’aquests cursos monogràfics que amplien el repertori amb dos més: un de teler tradicional eivissenc i un altre d’indumentària tradicional. La matrícula es va obrir dilluns passat i hi ha temps fins al 23 de novembre per apuntar-s’hi.

17/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris