mallorca

L’Escola de Música de Santanyí fa 25 anys

Les bandes de Cala d'Or, Campos i Santa Margalida han volgut acompanyar als músics santanyiners en una Trobada de Bandes

L%27Escola+de+M%C3%BAsica+de+Santany%C3%AD+fa+25+anys

Amb motius del 25è aniversari de l’Escola de Música de Santanyí, les bandes de Cala d’Or, Campos i Santa Margalida han volgut acompanyar als músics santanyiners en una Trobada de Bandes.

Davant l’escola de música de Santanyí és ple. Senyal que és festa i a en Mateu li ha tocat presidir la banda de música amb la insígnia. Una feina que curiosament va fer la seva padrina jove, n’Isa, tal dia com avui fa 25 anys. Ella i en Joan anaven davant de tot anunciant que la banda ja arribava. Avui dia, ella és la mestra d’infantil de l’escola.

Per aquest centre cultural han passat més de 1000 alumnes al llarg d’aquests anys. Alguns com en Pedro Vallbona, qui anys després s’ha convertit en el director.

L’Escola de Música de Santanyí ha aconseguit unir generacions rere generacions. Totes, sobretot els més joves, han permès fer possible la llarga llista d’anècdotes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Esclata una canonada d’aigua a l’avinguda de Sant Ferran de Palma

A les 11 h ha tornat el subministrament de manera progressiva als més de mil abonats afectats

Tornen a detenir l’okupa agressor

El jutge el va deixar en llibertat però amb càrrecs i amb una ordre d'allunyament per un dia concret al mes de juny. Avui passa de nou a disposició judicial

L’autòpsia a la nina morta en un menjador escolar de Palma se li practicarà dilluns

La petita tenia la salut delicada i possiblement era al·lèrgica a la lactosa

Els joves es manifesten a Palma contra el canvi climàtic

Joventut pel Clima s'ha sumat a les concentracions globals del moviment Friday for Future