formentera

L’escola de Sant Ferran començarà el curs amb 9 barracons

El centre concertat Virgen Milagrosa i l'IES Marc Ferrer amplien la seva oferta educativa

L%27escola+de+Sant+Ferran+comen%C3%A7ar%C3%A0+el+curs+amb+9+barracons

L’escola de Sant Ferran començarà el curs en l’antic centre amb una aula prefabricada més. En total hi haurà 9 barracons. El projecte de la nova escola de Sant Ferran ja té tots els permisos per a l’inici de l’obra i començarà el setembre, tal com ha informat la Conselleria d’Educació.

El centre concertat Virgen Milagrosa, que fins ara només atenia els infants d’infantil, començarà a impartir els cursos de primer i segon de primària. Aquest curs ho faran en aules prefabricades, però l’objectiu és ampliar el centre i any rere any ampliaran també els cursos de manera que es pugui fer tot primària a aquest centre.

L’IES Marc Ferrer, l’únic institut de Formentera, enguany impartirà per primera vegada el batxillerat artístic. Fins ara el centre només oferia les modalitats de Ciències i Humanitats i Ciències Socials. Una ampliació que permetrà que els qui ho volen estudiar, no s’hauran de desplaçar fora de l’illa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Un de cada cinc balears amb dependència té Alzheimer o una altra demència de tipus cognitiu

En l'actualitat hi ha 20.785 persones a les Illes que han estat declarades dependents

Immigrants residents: imprescindibles per mantenir les pensions

A Balears hi ha 2,6 treballadors per cada jubilat. Sense la població estrangera la ràtio baixaria als 2,1 afiliats per pensionista

L’Estat garanteix el descompte del 75% per als residents de les Illes

José Luis Ábalos ho ha assegurat després d'haver anunciat investigacions sobre la renda dels beneficiaris {rela} Agències de viatges i...