societat

L’escola de vol Panamèdia a son Bonet recupera les classes teòriques i les pràctiques dels futurs pilots

Després de mesos sense aprenentatge, l'alumnat frissa d'obtenir el títol

L%27escola+de+vol+Panam%C3%A8dia+a+son+Bonet+recupera+les+classes+te%C3%B2riques+i+les+pr%C3%A0ctiques+dels+futurs+pilots

L’escola de vol Panamèdia, a Son Bonet, recupera les classes teòriques i les pràctiques dels futurs pilots. Per tant, torna l’activitat després de 3 mesos aturats. Els alumnes frissen per obtenir-ne el títol, els han estès el període per examinar-se.

En Luis és un dels alumnes que ha vist aturat el seu aprenentatge pel coronavirus. Aquests dies recupera totes les hores que pot i posa en pràctica els coneixements amb la instructora.

A la pista de Son Bonet, cada dia es fan devers 40 vols. Són molts, però manco dels que seria habitual, uns 60. Al cel es tornen a veure les avionetes, després de mesos aturades. Però cal extremar les mesures de seguretat i per això no tenen tots els alumnes alhora.

Per obtenir el títol de pilot comercial, s’han de realitzar com a mínim 16 mesos de classes i d’estudi, cal examinar-se i aprovar 14 assignatures i fer entre 140 i 160 hores de vol.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Habilitats set punts a les Illes per a tramitar el Certificat Covid Digital presencialment

A partir del primer de juliol, el certificat permetrà la lliure mobilitat dels ciutadans entre els països de la Unió...

Èxit de participació a Menorca durant la ruta de l’hamburguesa

L'únic requisit era utilitzar com a ingredient la carn de vaca vermella menorquina

Malestar entre illencs provinents de València obligats a presentar un test d’antigen

Els viatgers, siguin residents o no, provinents del País Valencià no necessiten presentar cap prova negativa perquè la comunitat està...