societat

L’escola de vol Panamèdia a son Bonet recupera les classes teòriques i les pràctiques dels futurs pilots

Després de mesos sense aprenentatge, l'alumnat frissa d'obtenir el títol

L%27escola+de+vol+Panam%C3%A8dia+a+son+Bonet+recupera+les+classes+te%C3%B2riques+i+les+pr%C3%A0ctiques+dels+futurs+pilots

L’escola de vol Panamèdia, a Son Bonet, recupera les classes teòriques i les pràctiques dels futurs pilots. Per tant, torna l’activitat després de 3 mesos aturats. Els alumnes frissen per obtenir-ne el títol, els han estès el període per examinar-se.

En Luis és un dels alumnes que ha vist aturat el seu aprenentatge pel coronavirus. Aquests dies recupera totes les hores que pot i posa en pràctica els coneixements amb la instructora.

A la pista de Son Bonet, cada dia es fan devers 40 vols. Són molts, però manco dels que seria habitual, uns 60. Al cel es tornen a veure les avionetes, després de mesos aturades. Però cal extremar les mesures de seguretat i per això no tenen tots els alumnes alhora.

Per obtenir el títol de pilot comercial, s’han de realitzar com a mínim 16 mesos de classes i d’estudi, cal examinar-se i aprovar 14 assignatures i fer entre 140 i 160 hores de vol.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Desconvoquen la vaga de l’EMT

L'assemblea de treballadors ratifica l'acord amb la direcció

L’Audiència de Palma manté el segon grau penitenciari a Iñaki Urdangarín

Aquesta setmana, quan encara no es coneixia la decisió del tribunal, l'advocat d'Urdangarín havia defensat que el seu client gaudís...

Salut revisarà la mesura que obliga al tancament de les esglésies de Santa Creu i el Rosari

La Diòcesi pitiüsa considera la mesura injusta i un atemptat contra els drets dels fidels.